Gelukkig Sensitief

Adriana Visser

Meer levensplezier & werkgeluk met jouw sensitiviteit

Door mijn hoogsensitiviteit heb ik mijn hele leven met mijn hart en gevoel mogen werken.
Naast hoogsensitief ben ik hoogbegaafd. Dat is mijn tweede kracht. Ik ben helder in mijn denken, zie in een ogenblik vele mogelijkheden en verbanden. En ben zeer ervaren in het werken met een positieve mindset.

Mijn derde kracht is een ijzersterke intuitie, ik zie jouw potentie en wat je nog tegenhoudt. 

Mijn hele leven heb ik altijd ernaar gestreefd om zoveel mogelijk mezelf te zijn en een balans te creëren op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel niveau. Daardoor ben ik zowel geschoold in de sociale wetenschappen als in therapie, coaching, energiewerk als bewustzijn. Ik heb  altijd in mijn ontwikkkeling geinvesteerd.

Tijdens tegenslagen in mijn leven heb ik tot de bodem moeten uitzoeken wat ik nodig had om weer in mijn kracht te komen staan en hoe ik de regie over mijn leven kon nemen. Door juist mijn sensitiviteit in te zetten als onderdeel van mijn persoonlijk leiderschap. Ondertussen ben ik nu 22 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en is het mijn missie om jou te laten ervaren hoe jij als HSP stevig kunt staan en jouw hooggevoeligheid als kracht te erkennen en ervaren.

Door mijn eigen sensitiviteit is mijn kennis volledig doorleefd. Daarnaast ben ik geschoold in de laatste wetenschappelijke inzichten over hooggevoeligheid en weet deze naar praktische stappen voor jou te vertalen.

Als stresscounselor & coach ben ik erkend door CAT.

 

 

Adriana Visser, Senior therapeut & coach

Gelukkig sensitief

Volg mij op Social Media:

Mijn achtergrond

Sociale Wetenschappen

Ik ben geschoold in de sociale wetenschappen op universitair niveau. Zoals; psychologie, sociale psychologie & sociologie. Ik heb de lerarenvariant Maatschappijleer gevolgd en me gespecialiseerd in begeleiding bij mentale en emotionele problematiek.

Senior coach

Ik heb verschillende therapeutische en coachingsopleidingen gevolgd. In het kader van psychologie, natuurgeneeskunde, energetische therapie, hypnotherapie & regressie. Verder coaching & therapie bij stress & burn-out en tot slot loopbaancoaching.

Toegepaste psychologie

Ik heb een EVC Toegepaste Psychologie behaald. De combinatie van mijn voorafgaande opleidingen heeft ervoor gezorgd dat ik aan de competenties van Toegepast Psycholoog kan voldoen. Binnen de Toegepaste Psychologie doe ik onderzoek naar hoogsensitiviteit.

Hoe klanten mij ervaren

Adriana heeft vanuit haar deskundigheid en vriendelijke  en warme benadering mij  nieuwe inzichten gegeven zodat ik zelf weer verder kon met de vragen die ik had.

Wat ik tijdens de gesprekken als prettig heb ervaren is dat deze plaats vonden vanuit de huiselijke sfeer van haar praktijk. Bij een nieuwe hulpvraag  kom ik zeker bij haar terug.

Hedi

Voor mij is het mooie van een sessie met Adriana dat ze me alle ruimte geeft zelf oplossingen te vinden.

En dat doet ze in een veld van vertrouwen zodat ik de weg vind in mezelf en antwoorden zich aandienen.

Het is fijn met iemand te praten die je begrijpt.

Trudi

Hoogsensitief Gelukssessie

Wat heb jij nodig voor jouw geluk?

Je wilt in jouw volle potentieelstappen en jouw hoogsensitiviteit voor je laten werken. Deze verandering start van binnenuit. Daarom coach ik je naar zelfleiderschap. Zodat jij jouw kracht gaat doorvoelen & belichamen.

 Met de krachtige combinatie van;

♥ mijn specialisme in hoogsensitiviteit

♥ mijn psychologische achtergrond

♥ het HSP Geluksmodel ®

♥ mijn kennis en ervaring met energiewerk en als healer

♥ mijn expertise met hypnocoaching, regressie & diep innerlijk werk

Natuurlijk kun je na de sessie ook kiezen voor een vervolgtraject.

Dan bespreken we op welke manier ik jou kan helpen.

Klinkt dit als precies wat jij nodig hebt? Maak dan een afspraak voor een online transformatiesessie.

Jouw investering is 149 euro