Spanning is wie je denkt te moeten zijn, ontspanning is wie je bent. Chinees gezegde

“Wil jij je echt gezien en gehoord voelen als hoogsensitief persoon?”

Natuurlijk wil je dat. Maar je begrijpt jezelf soms niet.  Je bent er klaar mee om steeds terug te vallen als er iets gebeurt, doodmoe, overprikkeld of in tranen. Je afvragend of je overspannen wordt of een burn-out krijgt. Je voelt frustratie en stuit op onbegrip bij collega’s en clienten. Het lijkt alsof jullie een andere taal spreken.

Je wilt zo snel mogelijk jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing vinden. Voor jezelf en om deze met anderen te delen. Hiervoor moet je inzicht krijgen in jouw hoogsensitiviteit. Er bewust mee om leren gaan.  Zodat jij jezelf begrijpt en weer energie hebt, je gelukkiger voelt en meer ontspannen. En jij duidelijk zegt wat je nodig hebt.

Mijn naam is Adriana Visser, door mijn unieke aanpak als kennisexpert in de sociale wetenschappen en mijn ijzersterkte intuitie kom ik snel tot de kern. Dit in tegenstelling tot andere coaches die deze krachtige combinatie niet maken. Daarnaast zet ik mijn hoogsensitiviteit als kwaliteit in. Hierdoor bespaar jij jezelf als HSP energie, tijd en geld.

Ik bied jou helderheid & structuur om vooruitgang te boeken en te doorbreken wat jou blokkeert om jezelf te kunnen zijn met jouw hoogsensitiviteit. De handrem gaat eraf en je houdt de focus op wat jij nodig hebt en waar jij gelukkig van wordt.

19 jaar specialisme in hoogsensitiviteit heb ik Nu voor jou gebundeld in krachtige trajecten. 

Hoe jij je echt gezien en gehoord gaat voelen als HSP

Je kunt kiezen voor een online prikkelarm groepstraject of 1 op 1 coaching.

Vind jouw eigen gebruiksaanwijzing als HSP, word veerkrachtig en behoud jouw balans.

Van werkstress naar werkgeluk, hoe word je Echt gezien en gehoord zonder frustratie.

In balans met jouw hoogsensitiviteit met Personal HSP Coaching.

Herkenbaar?

Op het werk zijn er veel prikkels, die je diepgaand wilt verwerken. Hierdoor kun je als HSP sneller overweldigd of emotioneel uitgeput te raken. Je vraagt je af hoe het anders kan, moeitelozer, gelukkiger. Je wilt je nu echt gezien en gehoord voelen. 

Thema’s die ik regelmatig in mijn praktijk hoor, zijn:  

 • Ik voel me overprikkeld
 • Ik ben zo moe
 • Mijn waarde wordt niet gezien
 • ik heb te weinig inkomen
 • Ik wil mezelf kunnen zijn
 • Ik mis diepzinnige werkrelaties
 • Ik voel me regelmatig emotioneel uit balans
 • Ik heb moeite met veranderingen of het nemen van beslissingen
 • Ik heb last van stress, misschien ben ik wel burn-out
 • Ik voel me verkeerd begrepen, geïsoleerd of alleen
 • Ik ben de regie kwijt
 • Ik durf geen voorrang aan mezelf  te geven of gezonde grenzen te stellen
 • Ik weet niet meer wat goed voor me is
 • Ik moet me steeds aanpassen
 • Mijn intuitie is vertroebeld
 • Clienten bepalen hoe het gaat
 • Ik verveel me en mis uitdaging
 • Ik mis zingeving in mijn werk
Reviews

Vanaf het begin voelde het vertrouwd, en dat maakte het gemakkelijker om over mijn problemen te praten.

Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijzelf, en daarbij heb ik handige handvatten gekregen om tijdig signalen van overprikkeling te herkennen. Op deze manier kan ik ook de vruchten gaan plukken als HSP.

Bedankt voor de coaching, je inlevingsvermogen en de manier van benaderen. Tevens bedankt voor het zorgen van acceptatie op mijn werk, hierdoor heb ik opties gekregen om beter mijn werk uit te voeren.

Erald

Ik ben 59 jaar en weet sinds twee jaar dat ik een HSP ben.

Ik dacht dat alle klachten voortkwamen uit stress. Adriana heeft mij geleerd wat een stress reactie is en welke reactie komt vanuit een HSP zijn.

Voor mij een grote, soms ingewikkelde, ontdekkingsreis waar steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats zijn gevallen.Ik kan nu verder en weet hoe ik situaties op kan vangen.

Marga

Zoek jij jouw gebruiksaanwijzing?

 • Ben je nu klaar met worstelen?

 • Zoek je naar balans?

 • Ben je snel gestresst?

 • Loop je regelmatig vast ?

 • Ben je vaak moe?

 • Neem je energie van anderen over?

 • Zit je te veel in je hoofd?

 • Denk je meer om anderen dan aan jezelf?

 • Kosten anderen jou te veel energie?

 • Laat jij je te veel beinvloeden door je omgeving?

 • Is jouw zelfvertrouwen te klein?

 

Je wilt nu inzicht in jouw hoogsensitiviteit en hoe je ermee omgaat.

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik zorg dat jij jouw gebruiksaanwijzing vindt en stappen blijft zetten.

De meeste werkgevers vergoeden graag jouw traject, daar is budget voor gereserveerd.

Benieuwd naar wat er mogelijk voor jou is? Neem dan gerust contact op voor een gratis gesprek. 

Adriana Visser, Specialist hoogsensitiviteit & Kennisexpert

Ik heb gefloreerd met mijn hoogsensitiviteit en in mijn trajecten draag ik deze kennis nu aan jou over. Kennis uit persoonlijke ervaring, als docent, trainer en als (loopbaan)coach.

Ik wijs jou de weg, neem je mee in mijn energie. Zodat jij echte impact ervaart, voor jezelf kiest en in jezelf investeert.

Ik heb het pad al bewandeld en anderen de weg hierin gewezen. Ondertussen ben ik 24 jaar kennisexpert en ben ik 19 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik heb altijd veel tijd en geld geinvesteerd in mijn ontwikkeling en blijf dit ook doen.

Als jij jouw hooggevoeligheid accepteert en als kracht leert inzetten, wordt het leven voor jou zoveel makkelijker. Ik durf zelfs te beweren dat je dan juist jouw ambities kunt verwezelijken en next level met jouw sensitiviteit zult gaan. 

Inzicht

Ik begeleid je om meer inzicht te krijgen in jouw sensitiviteit. Samen werken we aan jouw persoonlijke aandachtspunten, kwaliteiten en doelen. Belemmerende overtuigingen en blokkades worden doorbroken. Zodat jij jouw sensitiviteit als kwaliteit kunt gaan inzetten en jouw intuitie als een innerlijk compas.

Je wordt je bewuster van wat jij Echt nodig hebt en zult meer energie en regie over jouw leven ervaren. Door vanuit jouw hart en ziel keuzes te maken in jouw loopbaan dan al onderneming, maar vooral ook in jouw leven. Doordat je stopt jezelf te toetsen aan de gemiddelde norm, maak jij jezelf niet langer kleiner en raak je niet al je energie kwijt. Je ervaart rust en geluk doordat je Nu voor jezelf gaat kiezen.

Inzicht

Leer meer over hooggevoeligheid en krijg inzicht hoe het bij jou werkt.

Balans

Ervaar dat je met hoogsensitiviteit jouw persoonlijke balans kunt vinden en behouden.

Energie

Je maakt keuzes van binnenuit die jou energie geven. En leert jouw grenzen te bewaken, los te laten en weer op te laden.

Doorbraak

Je vindt balans met jouw sensitiviteit en kunt beter met stress omgaan.

Groei

Je leert jouw sensitiviteit te omarmen en als jouw persoonlijke kwaliteit in te zetten.

Geluk

Levensvreugde & werkgeluk ervaren met jouw sensitiviteit, het kan echt!

Volg jij De Hoogsensitiviteit Podcast al?

Als specialist hoogsensitiviteit bied ik jou inzicht & inspiratie

Je hoeft het niet alleen te doen

Wil jij Nu voor jezelf kiezen en de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten gaan inzetten zodat jij keuzes gaat maken die jou Echt gelukkig maken?
Mijn hoogsensitiviteit is mijn grote kracht en heeft ervoor gezorgd dat ik krachtig ben gaan staan in mijn leven en werk.
We gaan samen aan de slag!

jaar HSP Specialist

Jaar docent & trainer

Jaar expert intuitieve ontwikkeling

1 op 1 trajecten 

De 1 op 1 trajecten kunnen naar wens online of in mijn praktijk in Leeuwarden gevolgd worden. 

Hoogsensitieve werknemer

Je wilt jouw werk zo inrichten dat het bij jou past. Zodat jij jouw kwaliteiten en sensitiviteit als krachtige combinatie in kunt zetten.

Of je zoekt ander werk omdat je meer op waarde geschat wilt worden. Meer regie wilt of meer zingeving nodig hebt. Maar ook plezier in je werkt hebt, Echt jezelf kunt zijn.

Personal HSP coaching

Je ben het zat, wanneer vind je nu eindelijk de balans en hoe houd je hem vast? Je bent vaak moe en alles is dan te veel.

Ik leer je omgaan met jouw hoogsensitiviteit, zodat jij weer energie hebt. Balans vindt en houdt. Je weer kunt gaan leven i.p.v. overleven.

Uitdagingen voor een hoogsensitieve professional

Diepgaande verwerking Op het werk zijn er veel prikkels, die je diepgaand wilt verwerken. Hierdoor kun je als HSP sneller overweldigd of emotioneel uitgeput te raken. Je vraagt je af hoe het anders kan, moeitelozer, gelukkiger en meer authentiek. Thema’s die ik...

Sensitief & ambitieus

Op de handrem Gaat dat eigenlijk wel samen ambities hebben als HSP? Want als je te veel doet raak je toch overprikkeld en je doet het toch altijd anders dan anderen. Dus is er eigenlijk plek voor jou? En soms voel je het ineens wel, denk je ik heb de wereld iets te...

Hoogsensitiviteit & relaties

HSP & relatie Ik geef je een aantal tips voor jou als HSP in een relatie, in volgende blogs ga ik er verder op in.   Het stellen van grenzen. Geef tijdig aan waar jouw grenzen liggen en houd hier aan vast. Begrens jezelf Jij bent niet de ander, noch ben jij...

Hoezo gelukkige HSP?

Mindset als hulpmiddel Veel HSP betwijfelen regelmatig of ze wel gelukkig kunnen zijn met hun hoogsensitiviteit. Misschien valt er nog mee om te leren gaan, maar gelukkig zijn, dat voelt als een grote stap. Laat me je geruststellen; geluk is niet alleen een kwestie...

Veerkracht is als een batterij

Gelukkiger als HSP Ik ben van mening dat jij met jouw sensitiviteit gelukkiger kunt leven dan je denkt. Dat je niet alleen om hoeft te leren gaan met b.v. overprikkeling of heftige emoties, maar dat ook jij kunt groeien naar levensgeluk. Overigens als jij jouw...

Hoogsensitiviteit onderkennen

Waarom het onderkennen van hooggevoeligheid van groot belang is  Graag wil ik eerst aangeven dat ik ontzettend dankbaar ben voor het feit dat de wetenschappelijke onderbouwing van hoogsensitiviteit steeds groter wordt. Elain Aron haar onderzoek is verdiept en...

Liever voor jezelf

Zelfcompassie & hoogsensitiviteit Veerkracht is een terugkerend thema in de positieve psychologie. Uit onderzoek is gebleken dat mindfulness en zelfcompassie onze veerkracht vergroten. Negatieve gevoelens en emotionele pijn worden niet weggestopt maar je gaat er...

Vraag nu jouw

HSP Stress sCAN met coachgesprek aan

 Live of online in overleg

We onderzoeken wat jou werkstress geeft, hierbij is er zowel aandacht voor de invloed van werk als prive. 

Je krijgt duidelijkheid over waarin jij de regie kwijt bent, wat jou spanning geeft en energie kost.

Er wordt gebruik gemaakt van een vragenlijst die we gaan bespreken tijdens het coachgesprek. 

De kosten bedragen 139 euro excl. en de actie duurt tot 31 december 2020. Als je kiest voor het vervolgtraject breng ik het bedrag  in mindering.

Contact