Wie mag jij zijn als HSP?

Wat heb jij nodig voor jouw werkgeluk, levensplezier & zingeving?

Vanuit mijn persoonlijke & professionele ervaring heb ik het HSP Geluksmodel® ontwikkeld.

Zodat jij kunt floreren als HSP. Je niet langer klein hoeft te houden. Maar jouw hoogsensitiviteit als groeiversneller in te zetten en jouw intuitie als innerlijke compas. Zodat jij krachtige keuzes kunt maken voor de meest authentieke versie van jezelf en jouw leven.

Ik houd van diepe, duurzame en blijvende transformatie. Daarom blijf ik constant voor mezelf aan werken maar gun ik jou ook. Jij als HSP kunt missie gedreven dromen en jezelf krachtig neerzetten.

Ik leer graag hoe en neem je mee in mijn energie, je hoeft het niet alleen te doen en mag stoppen met worstelen.

Mijn naam is Adriana Visser, als kennisexpert in de sociale wetenschappen met een ijzersterkte intuitie kom ik snel tot de kern. Ik kan je begeleiden als expert hoogsensitiviteit vanuit 22 jaar ervaring waarmee ik het HSP Geluksmodel ® ontwikkeld heb.

Next Level voor ambitieuze missie gedreven hoogsensitieve professionals

Ben jij toe aan transformatie op identiteitsniveau, authentiek leven & werken vanuit jouw essentie?

Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoogsensitief bent. 

Willemein

Voor mij is het mooie van een sessie met Adriana dat ze me alle ruimte geeft zelf oplossingen te vinden.

En dat doet ze in een veld van vertrouwen zodat ik de weg vind in mezelf en antwoorden zich aandienen.

Het is fijn met iemand te praten die je begrijpt.  “

Trudi

Authentiek leven en werken met het HSP Geluksmodel ®

Het HSP Geluksmodel® is ontstaan vanuit mijn missie. Ik ben van mening dat juist jij met jouw hoogsensitiviteit jouw plek in mag gaan nemen. Maar ook oude stukken mag helen waardoor je het nog niet durft of kunt.

Zodat jij jezelf en jouw missie in de wereld neer kunt zetten. Stopt met geklooi in de marge. Als je eerlijk bent, weet je diep van binnen dat er veel meer in je zit dan er nu uit komt. Je mag kiezen voor authentiek leven werken of ondernemen!

Je wordt juist zo moe van het aanpassen aan de gemiddelde norm in plaats van te kiezen voor wat bij jou past. Je krijgt energie van echt jezelf zijn, innerlijk leiderschap nemen. De benodigde stappen komen terug in jouw persoonlijk traject op maat

Net als de lotus mag jij stevig geworteld zijn en tot bloei komen! Vanuit mijn psychologische achtergrond en ijzersterke intuitie zie ik waar jij nu staat en waar jij naar toe kunt groeien.

 

 

Binnen het HSP geluksmodel dat ik heb laten registreren  zijn er 7 hoofdthema’s. Die hoofdthema’s zijn;

» Fysieke zijn

» Emotioneel

» Energetisch

» Zelfliefde

» Communicatie

» Mentaal

» Spiritueel

Naar mijn mening is het tussen deze thema ‘s altijd een verbinding. Ik zie het ook als een holistisch model. Ik zie mensen niet als eendimensionaal.

Je kunt het dus per thema bekijken, maar bijvoorbeeld ook  naar de onderliggende verhoudingen.

 

 

 

Openstellen voor jouw hoogsensitiviteit

Het wordt tijd dat jij je openstelt voor jouw hoogsensitiviteit en stopt met halfslachtige pogingen. Met alleen boeken lezen of op internet rondkijken, kom je er niet.

Het is tijd om voor jezelf  te kiezen en wat jij echt nodig hebt. 

Adriana Visser, senior coach & mentor

Door mijn hoogsensitiviteit heb ik gefloreerd als professional. In mijn trajecten deel ik mijn kennis met jou en zorg ik dat je de stappen zet voor een blijvende transformatie. Ik ben 22 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en ben 24 jaar coach en docent.

Ook ik had geinvesteerd in mijn persoonlijke  & professionele groei. Een opleiding op universitair niveau, naast docent, was ik hoofd van de sectie en begeleidde ik stageaires. Maar ik kreeg steeds vaker het gevoel dat ik mijn kwaliteiten onvoldoende in mijn werk kwijt kon en niet volledig mijzelf kon zijn. En kreeg een burn-out.  

Specifieke HSP begeleiding bestond er in die tijd nog niet, alles wat je van mij leert is dan ook doorleefd. Je krijgt inzicht in jouw hoogsensitiviteit en leert het als kwaliteit in te zetten. Zodat jij Next Level in jouw werkgeluk & levenplezier gaat. Ikzelf was nooit zo’n goede coach geworden als ik niet over de rand gegaan was.

Volg jij De Hoogsensitiviteit Podcast al?

Als specialist hoogsensitiviteit bied ik jou inzicht & inspiratie