nieuwe afleveringen

De Hoogsensitiviteit

Podcast

Welkom bij de Hoogsensitiviteit Podcast. Mijn naam is Adriana Visser en als specialist hoogsensitiviteit bied ik jou informatie en inspiratie. Zodat jij je als HSP echt gezien en gehoord voelt.

Adriana Visser

Ik heb gefloreerd met mijn hoogsensitiviteit en in mijn trajecten draag ik deze kennis nu aan jou over. Kennis uit persoonlijke ervaring, als docent, trainer en als (loopbaan)coach.

Ik wijs jou de weg, neem je mee in mijn energie. Zodat jij echte impact ervaart, voor jezelf kiest en in jezelf investeert.

Ik heb het pad al bewandeld en anderen de weg hierin gewezen. Ondertussen ben ik 24 jaar kennisexpert en ben ik 21 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik heb altijd veel tijd en geld geinvesteerd in mijn ontwikkeling en blijf dit ook doen.

Als jij jouw hooggevoeligheid accepteert en als kracht leert inzetten, wordt het leven voor jou zoveel makkelijker. Ik durf zelfs te beweren dat je dan juist jouw ambities kunt verwezelijken en next level met jouw sensitiviteit zult gaan. 

 

Adriana Visser

Adriana Visser

Podcast Host

Recente Afleveringen

De Hoogsensitiviteit Podcast

Welkom bij de Hoogsensitiviteit Podcast. Mijn naam is Adriana Visser en als specialist hoogsensitiviteit bied ik jou informatie en inspiratie. Zodat jij je als HSP echt gezien en gehoord voelt.

Sensitief & ambitieus

Op de handrem Gaat dat eigenlijk wel samen ambities hebben als HSP? Want als je te veel doet raak je toch overprikkeld en je doet het toch altijd anders dan anderen. Dus is er eigenlijk plek voor jou? En soms voel je het ineens wel, denk je ik heb de wereld iets te...

HSP Introductiesessie

Bewuste keuzes maken vanuit zelfliefde & vertrouwen

In Leeuwarden of online in overleg

Als HSP kun je feilloos aanvoelen wat goed voor jou is.
Maar om erop te durven vertrouwen….
Dan al de focus erop te houden bij de keuzes die je maakt.
Consequent voor jezelf te kiezen.
Niet voor minder te gaan.
In de Introductiesessie leer je wat je nu kunt doen om afgestemd te blijven!
Na deze sessie beslis jij of je verder wilt met een traject.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.

Jouw investering is 99 euro.