Auteur 

Van Stress naar Veerkracht & Geluk

01

Bewust Aandachtig & Positief leven

Mindful en vitaal leven
Een praktische inleiding

Meer positief leven

Dit boek geeft jou inzicht in jouw mogelijkheden om meer positiviteit en welzijn in jouw leven te ervaren.

Het uitgangspunt is de positieve psychologie, dit is een moderne stroming binnen de psychologie die zich meer richt op jouw krachten i.p.v. alleen op klachten. Er wordt dan ook gewerkt met heldere positieve oplossingsgerichte voorbeelden.

Om meer positief te leven ga je bewust kijken naar hetgeen jou gelukkig maakt. Verder ga je op zoek naar gedachten, gevoelens en gedrag die jou een positief gevoel geven en een grotere kans op succes bieden.

Tot slot is er aandacht voor de invloed van jouw omgeving en de samenleving op jouw welzijn.

N.B. in 2021 komt de jubileum editie, volledig herzien. De eerste druk is dan ook niet meer verkrijgbaar.

02

Herziene jubilieum editie

Binnenkort volgt de jubileum editie van “Bewust, aandachtig & positief Leven”

Adriana Visser, expert hoogsensitiviteit & specialist positieve psychologie

Door mijn hoogsensitiviteit heb ik gefloreerd als professional. In mijn trajecten deel ik mijn kennis met jou en zorg ik dat je de stappen zet voor een blijvende transformatie.

Ook ik had geinvesteerd in mijn persoonlijke groei. Een opleiding op universitair niveau, naast docent, was ik hoofd van de sectie en begeleidde ik stageaires. En andere functies lagen in het verschiet. Ik was financieel onafhankelijk en hoefde er niet over na te denken of ik de rekeningen kon betalen. Maar ik kreeg steeds vaker het gevoel dat ik mijn kwaliteiten onvoldoende in mijn werk kwijt kon. Na een zware bevalling kreeg ik een burn-out en ik raakte alles wat ik professioneel opgebouwd had kwijt, ik kon letterlijk niets meer.

Het interessante voor jou is dat ik precies weet hoe je uit een burn-out komt, je veerkracht terugkrijgt en uiteindelijk kiest voor werkgeluk & levensplezier.

Ik begeleid je dus niet alleen vanuit mijn professionele achtergrond maar ben ook ervaringsdeskundige, daardoor weet ik precies hoe jij je voelt en vind ik niets vreemd.