Moeiteloos ondernemen

Krachtige keuzes
your business, your rules

Bepaal jij de regels in jouw onderneming?

Je bent een ambitieuze ondernemer en je bent er klaar mee om jezelf kleiner te maken. Je wilt gaan staan voor jouw waarde.  En wilt Nu ondernemersvrijheid ervaren.

Ik leer je om met jouw sensitiviteit, talenten en kwaliteiten vanuit zingeving te werken en voor jezelf te kiezen.

Je wilt als Sensitieve ondernemer Next Level gaan en zelf jouw voorwaarden bepalen. Daarom is dit VIP traject volledig op maat.

Ondernemen op jouw manier

Je hebt een groot verlangen om jezelf te zijn. Te ondernemen op jouw voorwaarden. Jouw sensitieve talenten als jouw goud in te zetten. Waardoor jij impact op jouw leven, werk, naasten maar ook de wereld hebt. Door jezelf te zijn.

Ik help je graag op deze ontdekkingsreis en om het beste uit jezelf te halen. Het VIP traject is jouw pad naar professioneel leiderschap. Je gaat nu defintief keuzes maken die ervoor zorgen dat jij helemaal jezelf kunt zijn met jouw intuitie als innerlijk compas.

Jij hebt de wereld iets te bieden!

De kwaliteiten van HSP

  • Je bent opmerkzaam en merkt details op die anderen missen
  • Je bent zeer empathisch en houdt rekening met de gevoelens van anderen
  • Je bent creatief en/of hebt creatief oplossend vermogen
  • Je voelt wat clienten voelen en nodig hebben
  • Je gaat de verbinding aan
  • Je kunt out of the box denken. En overziet snel verbanden, hierbij houd je het resultaat steeds voor ogen. 
  • Je bent perfectionistisch ingesteld en zal altijd het maximale uit jouw onderneming willen halen.
  • Je beschikt over een sterke intuïtie. Je doorziet mensen en kunt voorzien wat er mis of juist goed zou kunnen zijn voor jouw client, bedrijf etc.
  • Je bent een diepe denker en houdt van persoonlijke groei

Inhoud van het programma

Alleen de Impactsessies zijn al onbetaalbaar, doordat ik meteen naar de kern ga. En jij sneller en makkelijker naar jouw Next Level gaat.

Maar om ervoor te zorgen dat jij kunt kiezen voor jouw blijvende doorbraak ontvang je ook nog tussentijdse begeleiding en verdiepende opdrachten. Als kennisexpert bied ik je helderheid en structuur. Samen gaan we grote stappen in jouw werkgeluk & leiderschap zetten.

De impactsessies

Door mijn ijzersterke intuitie & hoogbegaafdheid zie ik jouw potentie maar ook welke angsten, belemmeringen en blokkades je te doorbreken hebt. Met mij als jouw mentor gaan we naar de kern en voor de definitieve doorbraak.

De tussentijdse begeleiding

De begeleiding is afgestemd op de impactsessies en bestaat uit opdrachten  op maat en wekelijks mailcontact.

Opdrachten op maat

je krijgt jouw eigen opdrachten die op jouw persoonlijke doelen afgestemd zijn. Thema’s hierbij kunnen zijn; 

Your business, your rules

Tijdens dit traject leer jij vanuit persoonlijk & authentiek leiderschap de vrijheid te nemen om jezelf te mogen zijn in jouw onderneming. Je krijgt meer inzicht in wie je bent en hoe jij verder in authentciteit kunt groeien, daarnaast kunnen we uitzoeken wat jou nog blokkeert en wat je wilt veranderen.

Je gaat onderzoeken waar je gelukkig van wordt, wat jou energie geeft en vervolgens gaan we dat samen uitwerken en neerzetten. Samen gaan we dan jouw businsess dusdanig vorm geven dat het beter bij jou past.

Jaar docent & trainer

Jaar expert intuitieve ontwikkeling

jaar HSP Specialist

Maak jouw krachtige keuzes voor professioneel leiderschap

Energie krijgen van jouw business

Door jezelf te kunnen en mogen zijn op jouw werk, geeft het jou energie en plezier. We bekijken wat je kunt veranderen, zodat je meer ontspannen jezelf kunt zijn.

Veerkracht & zingeving ervaren

Je houdt meer focus op jezelf en vangt tegenslagen makkelijker op. Je onderzoekt hoe jouw business jou op een hoger niveau zingeeft en zal blijven geven.

Werken vanuit waarden & drijfveren

Als jij je bewust wordt van jouw waarden en drijfveren, weet je ook wat je terug wilt vinden in jouw onderneming en waar je absoluut niet tegen kunt.

Authentiek ondernemen

Samen bekijken we hoe jij verder kunt groeien op authentieke wijze, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je niet meer hoeft te worstelen en jezelf steeds moet aanpassen.

Ontwikkelen van talenten & competenties

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw business. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Ontspannen gedrevenheid

Als gedreven HSP heb je vaak de neiging om tot het uiterste te gaan. Maar dat geeft niet altijd het beste resultaat, daarvoor moet je ook afstand kunnen nemen.

Intuitief leiderschap

Luisteren naar jouw innerlijk compas zorgt voor moeiteloosheid en genereert enorm veel energie. Je toetst jouw keuzes aan wat Echt goed voor jou is en pakt de regie terug.

Persoonlijk leiderschap

Je bereikt de mooiste versie van jezelf, jouw onderneming en vooral jouw leven door voor jezelf te kiezen. De regie houden en deze niet langer uit handen te geven aan anderen of omstandigheden.
“Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoog-sensitief bent.
Willemein

Adriana heeft mij geleerd mezelf te worden. Het is zo fijn om iemand te ontmoeten die begrijpt hoe je werkt. Ze heeft me leren omgaan met gebeurtenissen in het verleden, me beter leren loslaten en me helpen mijn zelfvertrouwen te versterken en te durven geloven in mezelf.
Zij legde mij uit dat sensitief zijn mooi is en mij mij maakt, hoe ik steeds meer kan genieten van het leven zonder in de valkuilen van hsp zijn te trappen. Dat doe ik soms nog maar dan kan ik altijd weer bij haar terecht. Die openheid voelt zo fijn! Ik gun iedereen een coach zoals Adriana!
. “
Judith

Vraag jouw gratis online
Clarity call aan

Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw mogelijkheden om meer vrijheid te ervaren in jouw onderneming & leven.

.

Ik wil met je  werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren. Zodat de opleiding jou de impact biedt om prachtige resultaten te realiseren.

Contact

13 + 8 =