Naar helpende patronen

Last van oude patronen? Negatieve of niet niet helpende gedachten? Oude pijnen, emoties die langdurig uit balans zijn?

Van oude patronen naar een blijvende doorbraak.  Ga van overleven naar leven. Ik leer je vanuit meer dan 20 jaar ervaring hoe.

Contact opnemen?

Last van belemmerende overtuigingen en blokkades ?

Heb je onvoldoende vertrouwen in jezelf?

Schat jij jouw eigenwaarde te laag in?

Wil je oude patronen doorbreken?

Wil je van overleven naar leven?

Lukt het je niet alleen?

Dan nemen wij samen de stappen naar jouw blijvende transformatie!

Om blokkades te doorbreken moet je de diepte in gaan. Het onbewuste, bewust maken. Voor een duurzame doorbraak heb ik als therapeut goede resultaten met werkvormen als Voice Dialogue & Innerlijk kind werk.

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een manier om met jezelf in gesprek te raken. Volgens Voice Dialogue zijn er verschillende deelpersonen in ieder mens aanwezig, je kunt die deelpersonen ontdekken en je kunt er mee in gesprek gaan.
Deze deelpersoonlijkheden zijn energiepatronen in ons, het zijn zelfstandige energieën, met eigen wil, gedachten, gevoelens, wensen en bewustzijn.
Zoals; het onschuldige, kwetsbare kind, beschermer/beheerser, de drammer, de criticus, de perfectionist, de behager .
Andere deelpersonen die zich in ons ontwikkelen zijn bijvoorbeeld de ouder-ikken, nl.: de innerlijke moeder en de innerlijke vader. Er zijn archetypen als: de zorgzame moeder ,de heks , de goede vader, de boze vader.
Verder zijn er de instinctieve energieën: agressie, jaloezie, seksualiteit, overlevingsdrang.
De kern van de methode is de verschillende deelpersoonlijkheden in iemand, ze vanuit het innerlijk naar buiten laten treden en ze tot een gesprek uitnodigen. Het ego – met zijn uitvoerende functie – wordt zich daardoor bewust van de verschillende delen en van wat die mee te delen hebben. Verder wordt aandacht besteed aan de toestand van ‘getuige zijn’, daarin kan integratie van de delen plaatsvinden.

Veel zorgverzekeraars vergoeden deels de kosten vanuit de aanvullende verzekering vanwege mijn aansluiting bij CAT en RBCZ, in het kader van psychosociale therapie of psychotherapie. Ik kan niet van iedere polis op de hoogte zijn, dus vraag dit na bij jouw verzekering.

 Als jij echt serieus in jezelf wilt investeren en gecommitteerd bent aan jouw proces, neem dan gerust contact met me op.

Heb je last van oude patronen die je maar niet kunt doorbreken?

Vind je het moeilijk om jouw mening te zeggen?

Vind je het lastig om “nee” te zeggen

Durf je niet te vragen wat je nodig hebt?

Ben je het zat om jezelf weg te cijferen?

Kies je eerst voor een ander en dan voor jezelf?

Heb je moeite met grenzen stellen?

Herkenbaar?
Ik vraag me steeds wat anderen van me denken en of ik het wel goed doe
Ik wil meer zelfvertrouwen, er gaan kansen aan mij voorbij
Mijn eigenwaarde is te klein, ik wil niet steeds aan mezelf twijfelen
Ik ben onzeker en denk negatief over mezelf
Ik ben bang om te falen waardoor ik dicht klap

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als docent, coach & therapeut in het doorbreken van belemmerende overtuigingen en blokkades. Je hoeft het niet alleen te doen!

 Innerlijk Kind werk

 

Innerlijk Kind staat voor de delen in onszelf die nooit helemaal volwassen zijn geworden. Dit is de reden waarom we ons als volwassenen in bepaalde opzichten gedragen als het kind dat we vroeger waren: hulpeloos, machteloos, angstig en onzeker. We zijn vaak meer bezig met overleven dan met leven.

We gaan nu contact met je innerlijke kind maken en het alles geven wat het nodig heeft, zodat je als volwassene weer positief en sterk in het leven kunt staan.

Wat heeft het (innerlijke) kind nodig

  • · de bevestiging dat je er mag zijn
  • · de bevestiging dat je goed bent zoals je bent
  • · de bevestiging dat het hebben en uiten van gevoelens goed is
  • · de bevestiging dat je jezelf mag zijn zonder afgewezen te worden
  • · de bevestiging dat je het waard bent om bemind te worden.
  • · aandacht, warmte, bemoediging, etc.

Samen werken we aan het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen.

Je leert jouw ruimte in te nemen en krijgt het gevoel dat je er mag zijn. Verder leer je duidelijker grenzen stellen. Stop je met pleasen. En weet dat het gaat om wie je bent, niet om wat je presteert. Je bent goed zoals je bent. En mag zachter voor jezelf zijn. Je neemt de ruimte om te onderzoeken wat jij nodig hebt.

HSP Introductiesessie

Met Adriana Visser?

In Leeuwarden of online

Vraag jij je af of hypnotherapie dan al voice dialogue in jouw geval geschikt is? Na de introductiesessie heb jij duidelijkheid!

 Na het gesprek ontvang je een samenvatting van de sessie in combinatie met een vrijblijvend coach- dan al therapievoorstel.

Jouw investering bedraag slechts 80 euro voor de sessie.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.