In balans met jouw hoogsensitiviteit

Weer stevig staan

Je ben het zat, wanneer vind je nu eindelijk de balans en hoe houd je hem vast? Je bent vaak moe en alles is dan te veel. Je krijgt steeds meer last van spanning. Je vraagt je af waar je nu staat. Heb je last van overprikkeling, is het chronische stress of overspannenheid? Of zelfs burn-out.

En hoe kom je weer stevig te staan?

Hoogsensitiviteit en stress
Door de diepgaande verwerking en bijkomende kenmerken zoals snellere overprikkeling en emotionaliteit heeft een HSP sneller last van stress.
Langdurige stress is voor niemand gezond en als je hooggevoelig bent, voel je de gevolgen des te meer.

Maar je kunt leren om weer stevig te staan, zodat je niet langer bang hoeft te zijn, dat je over de rand glijdt naar overspannenheid of burn-out.

Jouw persoonlijke balans

Je hebt moeite met het omgaan met jouw hoogsensitiviteit. Momenteel heeft het vooral een negatieve invloed op jou.

Dit moet anders omdat je weer energie wilt hebben en klaar bent met overleven. Je wil nu weleens echt leven en niet meer zo moe zijn. Je wilt weer de balans in jouw leven terug.

Het kan anders en ik leer je graag hoe!

 

=

Herken je dit?

=

Onrust

Je bent vaak uit balans en ervaart veel onrust, je vraagt je af hoe je balans en rust kunt vinden en vasthouden.

=

Weinig energie

Je loopt regelmatig leeg en geeft eerder energie aan anderen dan dat je durft te kiezen voor jezelf.

=

Overprikkeling

Je voelt je vaak overprikkeld, gestresst en moe. Daarnaast zijn je emoties erg heftig.

Iedereen staat weer op een ander punt in de omgang met sensitiviteit. En het is allemaal goed. Het ene is niet beter dan het andere. Wel is het belangrijk te weten hoe je weer stevig staat en de juiste informatie en gereedschappen krijgt.

 

Het kan zoveel gemakkelijker!

Ik geef jou de oplossingen, handvatten en we nemen samen de stappen.

Zelfzorg

Je leert een eigen strategie te ontwikkelen om goed voor jezelf te gaan zorgen. Als HSP kun je niet zonder.

Zelfcompassie

Je wordt vriendelijker voor jezelf zodat je niet constant over jouw grenzen gaat voor anderen dan al vanuit de angst het niet goed genoeg te doen.

Innerlijke rust

Je leert jouw innerlijke balans te vinden en behouden. Je voelt evenwicht tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld en maakt keuzes die goed voor jou zijn.

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoog-sensitief bent.

Willemijn

Adriana heeft vanuit haar deskundigheid en vriendelijke  en warme benadering mij  nieuwe inzichten gegeven zodat ik zelf weer verder kon met de vragen die ik had.

Wat ik tijdens de gesprekken als prettig heb ervaren is dat deze plaats vonden vanuit de huiselijke sfeer van haar praktijk. Bij een nieuwe hulpvraag  kom ik zeker bij haar terug.

Hedi

"Je wilt leren omgaan met jouw hoogsensitiviteit en bent het worstelen moe."

Doe je voordeel met mijn 19 jarige specialisme in Hoogsensitiviteit