Online masterclass; Zelfliefde

Ben jij klaar om vanuit zelfliefde & vertrouwen krachtige keuzes te maken voor jouw gezondheid, werkgeluk & levensvreugde?

3 oktober van 10.00 -12.00 uur via Zoom

Kom mijn podcast bij jou binnen?

Voel je de energie?

Dan is deze masterclass echt iets voor jou.

Afstemmen op zelfliefde.

Terug naar jezelf.

Ik zet je in de energie en geef je handvatten

Je wilt volledig jezelf zijn met hart & ziel

Je wilt jouw eigen pad weer vinden

Je hebt het gevoel dat jij jezelf kwijt raakt

Je bent klaar met energielekken

Je wilt vanuit zelfliefde leven

Je wilt jouw ruimte in nemen en stevig staan

Je wilt jezelf niet langer klein maken

Je zoekt innerlijke rust

Je wilt zowel naar jouw hoofd als jouw hart luisteren

Je wilt vanuit vertrouwen keuzes maken

Je wilt aligned zijn

Is dit iets voor mij?

Deze masterclass is iets voor jou als je graag naar mijn podcast luistert en je de energie ook echt voelt. Maar ook als je al met mij werkt op gewerkt hebt.

We werken via Zoom en er zijn maximaal 10 deelnemers. Werkvormen als energiewerk, meditatie en visualisatie & mindset training zullen worden ingezet.

Verder is er aandacht voor de krachtige keuzes die jij te maken hebt om weer terug bij jezelf te komen. Bij zelfliefde & vertrouwen. Je krijgt ook de kans om vragen te stellen. 

Na de masterclass krijg je een opdracht en/of meditatie voor thuis nagestuurd.

Je kunt ervoor kiezen om eenmalig deel te nemen maar ook iedere keer als jij je weer wilt afstemmen. Even in de energie meegenomen wilt worden en de focus weer scherp op jezelf en jouw pad te houden.

 

 

Bewustwording

Je wordt je bewust van jouw diepste wensen & behoeftes, zodat je beseft wat je echt wilt en nodig hebt.

Je houdt focus op waar jij echt gelukkig van wordt en waar jij energie van krijgt en maakt krachtige keuzes voor jouw geluk.

En gaat je manifesteren vanuit jouw eigen essentie.

Adriana Vissser, senior coach, therapeut &

Ik heb de regie over mijn hoogsensitiviteit en ervaar innerlijk leiderschap over mijn leven & werkgeluk. Nu draag ik ik deze kennis aan jou over. Kennis uit persoonlijke  en professionele ervaring.

Als kennisexpert in de sociale wetenschappen met een ijzersterkte intuitie kom ik snel tot de kern.
Ik wijs jou de weg, neem je mee in mijn energie. Zodat jij echte impact ervaart. In mijn trajecten deel ik mijn kennis met jou en zorg ik dat je de stappen zet voor een blijvende transformatie. Ik ben 21 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en ben 24 jaar coach en docent.

Je profiteert van mijn diepgaande persoonlijke en professionele kennis, ervaring met alle HSP en hun trajecten, die jou zijn voorgegaan.

Na een zware burn-out  kwam ik erachter dat specifieke HSP begeleiding destijds nog niet bestond, alles wat je van mij leert is dan ook doorleefd. Je krijgt inzicht in jouw hoogsensitiviteit en leert het als kwaliteit in te zetten.  Zodat jij Next Level in jouw levensplezier & werkgeluk gaat. Ikzelf was nooit zo’n goede coach geworden als ik niet over de rand gegaan was.

Krachtige keuzes vanuit zelfliefde & vertrouwen

Terug naar jezelf

Je gaat je weer afstemmen op jezelf, op wie jij in essentie bent. Zodat jij jezelf mag zijn.

Terug op jouw pad

Het wordt je helder waar je nu staat. En wat jij nodig hebt. Jouw pad is je weer helder.

Terug naar zelfliefde

Vanuit zelfliefde kijk je naar jezelf. Stop je hard voor jezelf te zijn. Kies je voor vriendelijkheid.

Ervaringen van mijn klanten

“Adriana heb ik uitgekozen in mijn zoektocht naar hulp. Adriana is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden wat voor mij goed voelde, bij mij past. Tijdens de eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak, om mijn verhaal te durven delen, zonder enig ongemak. Adriana heeft een warm, rustige open houding en een luisterend oor, zonder enig oordeel. Er werden precies de juiste vragen gesteld op de juiste momenten. Ik had innerlijk kind stukken wat nog verder mocht helen, iemand die mij daar in kon “ondersteunen”. Adriana wist heel goed om verheldering te geven in mijn verhaal, zodat kwetsbare stukken voor mij duidelijk werden..stukken vielen op zijn plek, daar waar ik verder mocht gaan onderzoeken. Mede door hypnotherapie en energetisch werk van Adriana heb ik (ook) mijn gevoeligheid beter leren (er)kennen, dit wat mijn kracht is in dit leven. Het voelde alsof ik niet voor niets bij Adriana terecht was gekomen. Adriana wist mijn kracht goed te benadrukken, dat het helemaal oke is om “gewoon te mogen zijn” vanuit mijn essentie. Ik durf daarin steeds meer mijn ruimte in te nemen. Naast al haar professionele kennis/ vakwerk wat ze vanuit haar intuïtie super goed doet, vind ik Adriana een ontzettend fijn, zacht mens. Ik ben haar dankbaar voor al haar hulp op mijn pad. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een “steun in je rug” kan gebruiken

Sharona

Adriana heeft me heel goed aangevoeld en begeleid op mijn weg naar mijn authenticiteit.

De hypnose-techniek die zij gebruikte vond ik elke keer weer een feestje, wat gaf dat een ruimte.

Dick

Jaar Healer & reader

Jaar expert intuitieve ontwikkeling

jaar HSP Specialist

Wil jij deelnemen aan de Masterclass Zelfliefde?

3 oktober van 10.00 -12.00 uur via Zoom

 

Afstemmen op zelfliefde

Ik wil deelnemen aan de Masterclass!