Praktische informatie

Vergoeding coaching werkgever, eigen bedrijf of scholing

Werkgevers zijn meestal bereid de kosten voor coaching te vergoeden, er is budget voor. Als ondernemer kunt u coaching als uitgave voor het bedrijf opgeven. Ik ben als coach aangesloten bij de NOBCO.

Het traject “HSP & stress” kan eventueel (deels) vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden. Door mijn registratie bij de CAT en RBCZ in het kader van psychotherapie. Houd hierbij rekening met minimaal 7 sessies.

Coachingstrajecten 2020

Wil je Echt stappen maken en kiezen voor een blijvende verandering, boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij. Dan bekijken we samen welk traject geschikt voor jou is of stellen we een traject voor je samen. 

Trajecten kunnen door particulieren, in overleg, in termijnen betaald worden. Er gelden particuliere en zakelijke tarieven.

 •  Behandelovereenkomst; wettelijk zijn we verplicht om bij de eerste afspraak een behandelovereenkomst te tekenen, daar staan wederzijdse rechten en verplichtingen in vermeld. In het geval van een minderjarige dienen beide ouders de behandelovereenkomst te ondertekenen.
 • Privacyverklaring; in het kader van de AVG, privacyverklaring
 • Afzeggen van een afspraak; bij verhindering graag minimaal 24 uur van te voren de afspraak annuleren, anders dient u alsnog de kosten van de voor u ingeplande tijd te betalen.
 • Betaling; Betaling vindt ter plekke in de praktijk plaats, pinnen en contant betalen behoort tot de mogelijkheden. U kunt ook het bedrag vooraf overmaken.
 • Declaratieformulier; nadat u gepind heeft, ontvangt u dezelfde dag via de mail het declaratieformulier. Deze kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.
 • Vergoedingen; het overzicht van alle zorgverzekeraars kunt u hier bekijken.
 • Algemene voorwaarden; niet alleen in de behandelovereenkomsten staat uw rechten en plichten vermeldt maar ook in de algemene voorwaarden; Algemene praktijkvoorwaarden Adriana Visser
 • Coaching; Internationale ethische code NOBCO; https://www.nobco.nl/aanbod-voor-coaches/internationale-ethische-code-ie

   Deze website is onderdeel van de onderneming A.A. Visser

   

  VRAAG EEN

  KEnNISMAKINGSGESPREK AAN

  Live of online in overleg

  Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw wensen om meer levensvreugde en werkgeluk te ervaren met jouw hoogsensitiviteit.

  Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren. 

  Contact

  15 + 9 =