Introductiesessie

Werkwijze

De eerste stap is altijd de Introductiessie. In deze sessie is er aandacht voor jouw klachten en doelen en bekijken we of coaching dan al therapie de juiste keuze voor jou is. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke aandachtspunten en kunt na deze sessie beslissen of je verder wilt met een traject.

Coachingstrajecten

Vergoeding coaching werkgever, eigen bedrijf

Werkgevers zijn meestal bereid de kosten voor coaching te vergoeden, er is budget voor. Ook zij hebben er baat bij dat je niet uitvalt dan al duurzaam herstelt. Ik maak samen met jou een coachvoorstel voor jouw werkgever. Als ondernemer kun je coaching als uitgave voor het bedrijf opgeven. 

N.B.: Als jouw werkgever het traject niet wil betalen dan behoort een traject voor particulieren tot de mogelijheden. Daarnaast is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering.

De tarieven verschillen per traject, deze worden bij het traject zelf aangegeven. Trajecten kunnen door particulieren, in overleg, in termijnen betaald worden. 

Als coach ben ik aan gesloten bij de NOBCO;  Internationale ethische code NOBCO; https://www.nobco.nl/aanbod-voor-coaches/internationale-ethische-code-ie

Therapie

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot vergoeding in het kader van therapie, afhankelijk van jouw klachten . Dit verschilt per aanvullende verzekering. Op deze pagina vind je informatie over eventuele vergoedingen. N.B. je kunt hier geen rechten aan verlenen! https://kwaliteitstherapeuten.nl/

Prestatiecode(s)
Psychotherapie | 24500
Overige psychosociale therapie | 24504
Counseling | 24506

N.B. je kunt pinnen in de praktijk. Vervolgens ontvang je een declaratieformulier dat je kunt opsturen naar jouw zorgverzekeraar. Afhankelijk van jouw polis kunnen consulten meestal (deels) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

 Naar de HSP & therapie website; www.praktijkaavisser.nl

 

Wil je Echt stappen maken en kiezen voor een blijvende verandering, boek dan een Introductiesessie met mij. Dan bekijken we samen of coaching dan al therapie voor jou geschikt is en stellen we een traject voor je samen.  

     Deze website is onderdeel van de onderneming A.A. Visser