Onderneem op jouw manier

Doorbreek jouw blokkades

Je hebt als coach of therapeut een missie, je wilt anderen helpen. Maar je hebt ook een groot verlangen om jezelf te zijn. Te ondernemen op jouw voorwaarden. Jouw sensitieve talenten als jouw goud in te zetten. Waardoor jij impact op jouw leven, werk, naasten maar ook de wereld hebt. Door jezelf te zijn. Momenteel gaat jouw onderneming ten koste van jou.

Je vraagt je af of je wel voldoende inzicht in jouw hoogsensitiviteit hebt en hoe jij ermee zou kunnen floreren. En je wilt nu wel eens energie halen uit jouw praktijk.

Ik help je graag op deze ontdekkingsreis en om het beste uit jezelf te halen. Je mag mij als jouw mentor zien.

Mijn naam is Adriana Visser, ik ben 20 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en 24 jaar coach. Daarnaast heb ik in mijn eigen opleidingscentrum therapeuten en coaches opgegeleid. Deze opleidingen waren KTNO erkend.

In de loop der jaren zag ik echter dat vooral jouw mindset, intuitieve ontwikkeling maar ook energiewerk je gaan helpen om een succesvolle praktijk op te zetten, werkgeluk & levensplezier te ervaren. 

Ik help je nu krachtige keuzes te maken die ervoor zorgen dat je vanuit flow gaat ondernemen. Je mag mij alles vragen, met mij sparren en ik zal je coachen. En ik zal je eerlijk zeggen wat je nog te doen hebt. Je hoeft het niet langer alleen te doen.

Jij hebt de wereld iets te bieden!

 

Als je het zelf had gekund, had je het al gedaan

Je vraagt je regelmatig of waarom het je niet lukt om tot een blijvende verandering te komen. Waarom loop je leeg op jouw praktijk en clienten? Wanneer doorbreek je nu jouw geldblokkade? De frustratie stapelt zich op. Het kost je tijd, geld, energie en geluk.

Als ik je nu vertel dat belemmerende gedachten, overtuigingen dan al blokkades uit het onderbewustzijn komen. En dat je ze dus niet alleen met jouw verstand kunt doorbreken.

En dat jij met een positieve mindset, energiewerk en intuitief leiderschap tot een blijvende transformatie kunt komen. Zodat jij jouw hoogsensitieve plafond doorbreekt en dat hooggevoeligheid een groeiversneller wordt

Ben jij moe van?

 • Niet meer weten wat goed voor je is
 • De angst niet goed genoeg te zijn
 • Te weinig voor jouw waarde betaald krijgen
 • Denken wat anderen ervan vinden
 • Niet zichtbaar durven zijn
 • Niet jezelf kunnen zijn
 • Hard werken met weinig resultaat
 • Te veel vermoeiende klanten
 • Nooit zelf aan de beurt zijn
 • Dat jouw groeipotentieel er niet uitkomt
 • De angst dat het een succes wordt
 • Alle stappen alleen zetten

Raakt iets in deze uitspraken jou? En wil je nu graag stappen zetten? Dan ben ik er voor jou!

Ondernemen vanuit flow & energie

Ben jij er klaar voor om jezelf en jouw bedrijf stevig neer te zetten? Dan help ik je om je af te stemmen op jouw innerlijk compas zodat jij de juiste keuzes vanuit de juiste energie maakt. En jij het beste van jezelf met de wereld kunt delen.

Tijdens dit traject leer jij vanuit persoonlijk & authentiek leiderschap de vrijheid te nemen om jezelf te mogen zijn in jouw onderneming. Je krijgt meer inzicht in wie je bent en hoe jij verder in authentciteit kunt groeien, daarnaast kunnen we uitzoeken wat jou nog blokkeert en wat je wilt veranderen.

Je gaat onderzoeken waar je gelukkig van wordt, wat jou energie geeft en vervolgens gaan we dat samen uitwerken en neerzetten. Samen gaan we dan jouw business dusdanig vorm geven dat het beter bij jou past.

Wil jij?

 • Vanuit jouw innerlijke wijsheid ondernemen?
 • Voor jouw waarde gaan staan
 • Meer zakelijk succes, klanten en inkomen
 • Aligned ondernemen
 • Authentiek zijn
 • Meer innerlijke rust ervaren
 • Meer vrijheid in jouw business
 • De regie nemen en houden
 • Het op jouw manier doen en hierbij duidelijk grenzen aangeven
 • Focus op jouw missie houden
 • Een krachtige mindset
 • Zowel naar jouw hoofd als jouw hart luisteren
 • Jouw intuitie meer als innerlijk compas inzetten
 • Jouw droom neerzetten?

Ik heb alles voorgeleefd en doorgeleefd en ben nu jouw mentor. Zodat jouw droom werkelijkheid wordt. 21 jaar geleden startte ik met mijn centrum voor intuitieve ontwikkeling. En nu heb jij ook nog eens de tijd mee!

 

Jij bent de basis van jouw onderneming

Jouw onderneming is een versneller van jouw persoonlijke groei. Hoe sterker jouw intuitief leiderschap is des te meer regie jij ervaart.

Als je afgestemd bent op zielsniveau weet je dat jij onbeperkt kunt creeren en manifesteren. Maar je vindt het moeilijk om afgestemd te blijven en jouw omgeving kan het niet goed volgen.

Ik leer je weer af te stemmen op de juiste energie en mindset. En keuzes te maken die van binnenuit komen. Zodat jij vanuit vrijheid jouw missie kunt neerzetten en jouw dromen gaat waarmaken.

Blijvende transformatie

Je ervaart al jaren blokkades op wie je bent en wat je wilt. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je steeds niet om ze blijvend te doorbreken. In dit korte effectieve traject gaan we dit onderzoeken en neem je de stappen om dit te bereiken.

Je leert jouw gedachten, gevoel en gedrag sturen. Niet langer een speelbal, het ene moment vol energie en het volgende weer helemaal leeg. Stoppen met dingen doen die je niet langer wilt doen. Van overleven naar leven gaan.

Ik heb in 19 jaar mijn eigen unieke en effectieve methode ontwikkeld. Vanuit de krachtige combinatie van positieve psychologie, NLP & lichte hypnose werken we aan jouw doorbraak.

Eind 2019 liep ik vast in mijn eigen onderneming. Ik werkte hard om mijn eigen coachingspraktijk op te zetten, maar ik werkte veel te hard en kreeg er veel te weinig energie voor terug. Wat maakte dat ik ging twijfelen of ondernemen wel de juiste weg was voor mij.

Adriana liet mij inzien dat ik me veel meer mocht focussen op de doelgroep waar ik zelf ook energie van kreeg en waar ik echt goed in was. Ook liet zij mij inzien hoe belangrijk je eigen rust en ontspanning is naast de onderneming. Dat het oké is soms even achteruit te leunen en te zien wat er ontstaat vanuit het vertrouwen hierin.

Ondertussen loopt mijn praktijk veel beter en heb ik energie over om te genieten van het leven.

Jelly

“Adriana heb ik uitgekozen in mijn zoektocht naar hulp. Adriana is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden wat voor mij goed voelde, bij mij past. Tijdens de eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak, om mijn verhaal te durven delen, zonder enig ongemak. Adriana heeft een warm, rustige open houding en een luisterend oor, zonder enig oordeel. Er werden precies de juiste vragen gesteld op de juiste momenten. Ik had innerlijk kind stukken wat nog verder mocht helen, iemand die mij daar in kon “ondersteunen”. Adriana wist heel goed om verheldering te geven in mijn verhaal, zodat kwetsbare stukken voor mij duidelijk werden..stukken vielen op zijn plek, daar waar ik verder mocht gaan onderzoeken. Mede door hypnotherapie en energetisch werk van Adriana heb ik (ook) mijn gevoeligheid beter leren (er)kennen, dit wat mijn kracht is in dit leven. Het voelde alsof ik niet voor niets bij Adriana terecht was gekomen. Adriana wist mijn kracht goed te benadrukken, dat het helemaal oke is om “gewoon te mogen zijn” vanuit mijn essentie. Ik durf daarin steeds meer mijn ruimte in te nemen. Naast al haar professionele kennis/ vakwerk wat ze vanuit haar intuïtie super goed doet, vind ik Adriana een ontzettend fijn, zacht mens. Ik ben haar dankbaar voor al haar hulp op mijn pad. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een “steun in je rug” kan gebruiken.”

Sharona

Inhoud van het traject

De Impactsessies zijn goud waard, doordat ik met jou naar de kern ga. We maken contact met jouw onderbewustzijn zodat jij van de handrem afgaat. Zichtbaar wordt, jouw inkomen vergroot en volop energie hebt.

Als kennisexpert bied ik je helderheid en structuur. Samen gaan we grote stappen in het manifesteren van jezelf en jouw praktijk zetten.

Blokkades doorbreken

We doorbreken blokkades in jouw gedachten of energie waardoor je weer verder komt.

Intuitie

Je gaat luisteren naar jouw innerlijk compas en hart. Zodat je de juiste keuzes maakt.

Mindset

Je ontwikkelt een krachtige mindset zodat je nu echt durft te manifesteren.

Focus

Je leert vanuit focus en flow regie te houden over jouw praktijk.

Alignment

Je leeft en hebt doorleefd waar je voor gaat staan. Het komt van binnenuit.

Innerlijke wijsheid

Je gaat luisteren naar jezelf in plaats van anderen en gaat keuzes maken die bij jou passen.

Bewustwording

Je wordt je bewust van jouw behoeftes, kwaliteiten en mogelijkheden.

Manifesteren

Je mag jouw missie en droom nu gaan leven. Je gaat jezelf & jouw praktijk nu stevig neer zetten.

Je verlangt naar helderheid en innerlijke rust.
Maar je merkt steeds meer dat jouw hoofd niet alle antwoorden in pacht heeft. Ik ga je leren Staan voor wie je Echt bent, focus te houden op wie je bent en wat jij nodig hebt om Puur jezelf te kunnen zijn.
Er is aandacht voor wat jij nodig hebt en wat jou nog tegenhoudt.
Ik ga je leren om te luisteren naar jouw intuitie die jou de juiste weg wijst.  Jouw hart dat je vertelt wat jij nodig hebt om zielsgelukkig te zijn.

En ik help je de juiste mindset te ontwikkelen om jezelf neer te zetten.
Jouw energie vertelt je of je nog steeds op de goede weg bent.
Als je authentiek mag zijn, voel je jouw energie volop stromen.

Je hoeft het niet alleen te doen

Ik heb gefloreerd met mijn hoogsensitiviteit en in mijn trajecten draag ik deze kennis nu aan jou over. Kennis uit persoonlijke ervaring, als docent en als coach.

Wil jij Nu voor jezelf kiezen en de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten gaan inzetten zodat jij keuzes gaat maken die jou Echt gelukkig maken?

Ik wijs jou de weg, neem je mee in mijn energie. Zodat jij echte impact ervaart.

 

Jaar coach & docent

Jaar expert intuitieve ontwikkeling

jaar HSP Specialist

NAAR JOUW NEXT LEVEL

Je voelt rust van binnen omdat jouw keuzes aligned zijn.

Jouw creatiekracht en energie stroomt volop. 

Je keert met jouw aandacht naar binnen om van daaruit de mooiste versie van jezelf en jouw onderneming neer te zetten.

Om te doen waar je zielsgelukkig van wordt. Jouw ruimte in te nemen en te Zijn vanuit jouw essentie.

Ik leer je om jouw intuitie in te zetten om naar dat Next Level te gaan.

 

Gratis Kennismakingsgesprek

Met Adriana Visser?

Live of online in overleg

Denk je erover om een traject te volgen, maar vraag jij je af wat een geschikte keuze voor jou is? Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw wensen en kijken we of er een klik is.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.