Hoe goed ontspan & herstel jij?

Ben jij benieuwd of jij je voldoende kunt ontspannen en daarmee herstelt? Zodat je niet overprikkeld raakt, last van chronische stress hebt dan al richting overspannenheid of burn-out gaat? Dan geeft deze test jou al een indicatie.

Wil je  daarnaast geinformeerd en geinspireerd worden over hoe je kunt groeien met hoogsensitiviteit naar meer werkgeluk? Hoe jij krachtige keuzes kunt maken voor jezelf?

Vind je het interessant om op de hoogte gehouden te worden van de agenda en het aanbod?

Hierbij houd ik rekening met jouw privacyrechten.

Adriana Visser

 Ik ben 19 jaar gespecialiseerd in hoogsensiviteit. 

En ben werkzaam als HSP coach, – loopbaancoach. Daarnaast ben ik mentor en coach van hoogsensitieve & intuitieve ondernemers.Vanuit jouw behoeftes en kwaliteiten begeleid ik je om het beste uit jezelf, jouw leven, werk of onderneming te halen.

In de inspiratiebrief help ik je meer af te stemmen op jouw hart, intuitie, mindset, hoofd en energie. Om van daaruit regie over jouw werk en jouw leven te nemen.

Ik help je met mijn coaching, trajecten & opleidingen naar een echte doorbraak en blijvende transformatie.

Gratis Kennismakingsgesprek

Met Adriana Visser?

Live of online in overleg

Denk je erover om een traject te volgen, maar vraag jij je af wat een geschikte keuze voor jou is? Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw wensen en kijken we of er een klik is.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.