Als hoogsensitieve professional wil jij voor jouw geluk kiezen, niet alleen op de werkvloer maar ook privé

Jouw behoeftes & verlangens nu echt serieus nemen

Als je eerlijk bent, weet je diep van binnen dat er veel meer in je zit dan er nu uit komt. En dat je veel gelukkiger en vol energie zult zijn als je nu echt jezelf bent en kiest voor wat jij nodig hebt.

Je wilt in jouw volle potentieel stappen en jouw hoogsensitiviteit voor je laten werken. Deze verandering start van binnenuit.

Zodat jij authentiek kunt leven, werken & ondernemen vanuit jouw ware essentie, zoals je in de kern al bent.

In deze audio maak ik je duidelijk welke stappen je hiervoor te zetten hebt. Daarnaast kun je natuurlijk ook mijn mails lezen.

Hartelijke groeten, Adriana Visser

Adriana Visser, Senior coach & mentor

Als jouw mentor help ik je niet alleen door blokkades heen, doorbreek ik belemmerende overtuigingen met je, maar coach en adviseer je ook. Je kunt met mij sparren. En ik neem je mee in mijn energie.
Waar jij nu staat heb ik ooit ook gestaan en ik weet welke stappen je nog te zetten hebt. Maar jij hoeft het niet alleen te doen.
Je gaat terug naar jouw essentie, zodat jij krachtige keuzes voor jezelf gaat maken. Je hoeft niet veranderen maar kiest ervoor om steeds meer te worden wie je in wezen bent.

Ik leer je hoe en zorg ervoor dat je de benodigde stappen gaat zetten. Twijfels en angsten overboord zet. Je hoeft het dit keer niet alleen te doen.
Zodat jij de vrijheid ervaart om jezelf te zijn en voor het leven, baan of een business te kiezen dat/die bij jou past.

Vanuit de krachtige combinatie van mijn psychologische kennis & ijzersterke intuïtie kom ik snel tot de kern.

Ik wijs jou de weg, neem je mee in mijn energie. Zodat jij echte impact ervaart. In mijn trajecten deel ik mijn kennis met jou en zorg ik dat je de stappen zet voor een blijvende transformatie. Ik ben 22 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en ben 24 jaar coach en docent.

Je profiteert van mijn diepgaande persoonlijke en professionele kennis en ervaring met HSP.