Van werkstress naar werkgeluk

In het traject is er altijd aandacht voor zowel jouw geluk op de werkvloer als in jouw priveleven. Beide zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Ik zie jouw volle potentieel maar ook wat jou nog tegenhoudt en triggert.  Je leert hoe jij omgaat met de uitdagingen op jouw pad en toch blijft luisteren naar jezelf.  En nu echt voor jezelf kiest, zodat jij jouw stress omzet naar geluk.

Wat houdt je nu nog tegen om op de werkvloer echt tot jouw recht te komen?

Gemiddeld werk je zo’n 47 jaar. Bovendien heb je als HSP meer kans op stressklachten.

Dat betekent niet dat werken voor jou zwaarder zou moeten zijn, dat je keer op keer uitgeput raakt of dat je elke keer overweldigd zult worden.

Samen werken we aan jouw persoonlijke sleutels voor meer ontspanning, energie en plezier in je werk. Zodat jij weer vitaliteit en werkgeluk kunt ervaren. En jij zowel prive als op jouw werk echt jezelf kunt zijn.

Het kan namelijk echt anders.

Adriana Visser, erkend senior stresscounselor & werkgelukexpert voor hoogsensitieve, gedreven professionals. 23 jaar expert hoogsensitiviteit.

 

Dit traject kan online of in Leeuwarden plaatsvinden.

Jouw hoogsensitieve kwaliteit

Je wilt je niet langer aanpassen aan het gemiddelde op de werkvloer, maar authentiek zijn. Je vraagt je of hoe jij het meest tot jouw recht komt in jouw werk of onderneming met al jouw kwaliteiten.

Je wilt jouw hoogsensitiviteit van een verborgen kracht omzetten naar jouw professionele talent.

Als HSP kun je niet voor minder kiezen, juist doordat je zo duidelijk voelt wat jij nodig hebt. Je merkt het ook meteen als je hier niet naar luistert. Je leeft dan niet meer vanuit jouw essentie en volgt niet je eigen pad, wat zorgt voor energielekken en triggers. 

Jezelf geven wat je nodig hebt is essentieel om volledig tot je recht te komen en van jouw hoogsensitiviteit een kwaliteit te maken.

Vanuit zingeving, de regie over jouw leven en je werk, kun je stress omzetten naar geluk.

Werken met hart & ziel vanuit jouw kwaliteiten en zingeving

Je gaat onderzoeken wat je nu echt wilt. We gaan in op jouw ontwikkelingsvragen en eventuele werkgerelateerde problemen die jij ervaart.
Je krijgt meer inzicht in wie je bent en hoe jij verder kunt groeien, daarnaast kunnen we uitzoeken wat jou nog blokkeert en wat je wilt veranderen.

We komen tot een succesvolle combinatie tussen jouw hart & hoofd.
Duidelijk wordt waar jij gelukkig van wordt, wat jou energie geeft en vervolgens gaan we dat samen uitwerken en neerzetten.
We werken met oefeningen, opdrachten en testen die inspelen op jouw creativiteit, denken en gevoel.

Je gaat jouw hoogsensitiviteit als kwaliteit inzetten. 

 

Werkgeluk

Als je hoogsensitief bent, is werk dat bij jou past belangrijk voor jou. Je wilt het gevoel hebben dat jouw werk er toe doet. Dat je mensen helpt, de wereld beter maakt of in ieder geval jezelf kunt zijn. Je wilt gewaardeerd worden en jouw kwaliteiten inzetten.

In het traject leer jij jezelf vooral beter kennen. Altijd is de insteek dat jij jouw hoogsensitiviteit als kwaliteit kunt inzetten.

Daarnaast krijg je inzicht in jouw andere kwaliteiten maar ook valkuilen. Daarvoor onderzoeken we welk HSP type jij bent, krijg je meer inzicht in jouw persoonlijkheid en wat er dus qua werk bij je past. Ook is er aandacht voor jouw competenties en welke werkwaarden een rol in jouw loopbaan spelen.

Door deze inzichten weet je of je op de juiste plek zit, dan al of jouw functie beter bijgeschaafd (jobcrafting) zou kunnen worden. Of dat ander werk misschien meer passend is.

Ik ben altijd heel realistisch, we kijken eerst wat we in jouw werk zouden kunnen aanpassen zodat jij er energie van krijgt. Maar het kan ook een tijdelijke optie zijn en dan gaan we uitzoeken hoe jij nog verder kunt groeien.

Het gaat erom dat het Echt goed voor jou voelt.

Investering

Veel werkgevers stellen budget beschikbaar in het kader van persoonlijke ontwikkelingsplannen, scholings- of reintegratietrajecten.

 Als ondernemer kun je de kosten verrekenen als businesscoaching.

Mail me gerust even als je hierover vragen hebt.

HSP & werk sessie boeken

Wat ik vaak hoor

 • Ik krijg geen energie meer van mijn werk

 • Ik wil vanuit mijn hart & hoofd werken

 • Mijn waarde wordt niet gezien

 • Ik wil mezelf kunnen zijn

 • Ik ervaar energielekken op mijn werk

 • Ik voel een diepere missie of passie

 • Ik wil mijn kwaliteiten in kunnen zetten

 • Ik negeer mijn diepere behoeftes & verlangens

 • Ik voel me verkeerd begrepen, geïsoleerd of alleen

 • Ik ben de regie kwijt

 • Ik wil impact maken

 • Ik moet me steeds aanpassen

 • Mijn intuitie is vertroebeld

 • Ik verveel me en mis uitdaging

 • Ik mis zingeving in mijn werk

“Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb om naar Adriana te gaan. Zij snapt hoe het in het onderwijs gaat en weet veel van hoogsensitiviteit. Daardoor had ze aan één woord al genoeg om mij te begrijpen. Adriana is heel rustig en kan goed luisteren , waardoor ik me al snel vertrouwd voelde. We hebben mooie gesprekken gevoerd, fijne oefeningen gedaan en ik heb daardoor belangrijke inzichten gekregen.

Een aanrader voor iedereen die nog twijfelt!

Sita

Adriana ontvangt je met een rustige en open houding wat mij direct op mijn gemak stelde. De manier waarop Adriana vragen stelt geeft je stof tot nadenken en om bepaalde inzichten te krijgen.

Doordat er ruimte is voor HSP kenmerken voelde ik mij eindelijk begrepen. Ik weet nu waarom ik bepaalde dingen juist wel belangrijk vind en andere zaken niet. Hierdoor ontstond er vaak bij beide partijen op het werk onbegrip. Door de regie te pakken en dit voor te zijn bereik ik nu wel  wat voordat ik bij Adriana kwam niet lukte.

Nynke

De kwaliteiten van hoogsensitiviteit

Veel HSP’ers worstelen op de werkvloer, maar wanneer je jouw kwaliteiten als HSP gaat inzetten kom je echt tot je recht. Daardoor ben je een waardevolle toevoeging voor iedere werknemer.

 • Je bent opmerkzaam en merkt details op die anderen missen
 • Je bent zeer empathisch en medelevend en houdt rekening met de gevoelens van anderen
 • Je bent een gewetensvolle medewerker
 • Je bent creatief en/of hebt creatief oplossend vermogen
 • Je houdt van harmonie. En spant je in om de onderlinge contacten tussen collega’s positief te laten verlopen
 • Jouw inlevingsvermogen zorgt ervoor dat de sfeer ook goed blijft.
 • Je kunt out of the box denken. En overziet snel verbanden, hierbij houd je het resultaat steeds voor ogen.
 • Je bent perfectionistisch ingesteld en zal altijd het maximale uit jouw werk willen halen.
 • Je beschikt over een sterke intuïtie. Je doorziet mensen en kunt voorzien wat er mis of juist goed zou kunnen zijn voor jouw client, bedrijf etc.
 • Je bent een diepe denker 

Het is mijn missie om die kwaliteiten in jou naar voren te laten komen, op een manier die voor jou werkt.

Iedere HSP mag ervaren dat het echt anders kan.

Wat zijn jouw resultaten

Je begrijpt welke randvoorwaarden je nodig hebt om op jouw werk te functioneren

Je zit niet meer uitgeblust en overprikkeld thuis op de bank

Je weet hoe je met niet HSP beter kunt communiceren

Je kunt jouw kwaliteiten inzetten

Je wordt gelukkig van jouw werk

Je kunt na jouw werk weer leuke dingen doen

Je hebt energie

Je hebt weer zin om met vrienden en familie af te spreken

Je ervaart zingeving

Je voelt anderen snel aan, maar trekt wel jouw grenzen

Je volgt jouw hart

Je voelt je geinspireerd

Je staat voor jouw waarde

Je maakt impact

Je bent jezelf

Je wordt echt gezien en en gehoord

Je hebt de regie

jaar expert hoogsensitiviteit

Jaar HSP & werk expert

jaar stresscounselor

Authentiek werken

Werken, ondernemen & leven vanuit jouw ware essentie & potentieel

Jezelf zijn

Door jezelf te kunnen en mogen zijn op jouw werk, geeft het jou energie en plezier. We bekijken wat je kunt veranderen in jouw werk zodat je meer ontspannen jezelf kunt zijn.

Werken vanuit jouw kwaliteiten

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Inzicht

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Zingeving

We ontdekken hoe jij meer zin aan jouw werk kunt geven en wat zingeving voor jou inhoudt. Zodat je meer werkgeluk gaat ervaren.

Energie

Je maakt keuzes van binnenuit die jou energie geven. En leert jouw grenzen te bewaken, los te laten en weer op te laden.

Regie

Je gaat krachtige de regie nemen over jezelf, jouw werk of onderneming. voortaan bewandel jij jouw eigen pad.

Adriana Visser, stresscounselor & loopbaancoach

Als stresscounselor & loopbaancoach heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding voor HSP.

Ik heb gefloreerd met mijn hoogsensitiviteit en in mijn trajecten draag ik deze kennis nu aan jou over. Kennis uit persoonlijke ervaring, als docent, trainer en als coach.

Ik leer je aan te geven wat je nodig hebt, hoe je gezien en gehoord wordt op jouw werk. Ik weet hoe je elkaars taal kunt gaan spreken.

Ik heb het pad al bewandeld en anderen de weg hierin gewezen. Ondertussen ben ik 27 jaar docent, specialist sociale wetenschappen. En ben ik 22 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik heb altijd veel tijd en geld geinvesteerd in mijn ontwikkeling en blijf dit ook doen.

Als jij jouw hooggevoeligheid accepteert en als kracht leert inzetten, wordt het leven voor jou zoveel makkelijker. Ik durf zelfs te beweren dat je dan juist jouw ambities kunt verwezelijken en next level met jouw sensitiviteit zult gaan.

Je kunt eerst starten met een HSP & werksessie en eventueel vervolgens voor een traject kiezen.

Als de werkgever in jouw traject investeert, is de sessie gratis.

Veel werkgevers stellen budget beschikbaar in het kader van persoonlijke ontwikkelingsplannen, scholings- of reintegratietrajecten.

 Als ondernemer kun je de kosten verrekenen als businesscoaching.

 

DIRECT EEN COACHINGSESSIE?

HSP & werk sessie

 Je wilt jouw werkstress transformeren naar werkgeluk en wilt weten wat je hiervoor nodig hebt.  Ik geef je een advies op maat.

In deze sessie coach ik jou vanuit de krachtige combinatie van;

♥ mijn specialisme in hoogsensitiviteit

♥ mijn psychologische achtergrond

♥ mijn ervaring als stresscounselor & burn-out coach

♥ mijn achtergrond als hoogsensitiviteit & werk expert

Natuurlijk kun je na de sessie ook kiezen voor een vervolgtraject.

Dan bespreken we op welke manier ik jou kan helpen.

Klinkt dit als precies wat jij nodig hebt? Maak dan een afspraak voor een online sessie of in Leeuwarden

Jouw investering is 99 euro