Jouw hoogsensitieve kwaliteit

Werkgeluk sessie voor hoogsensitieve & gedreven professionals

Gemiddeld werk je zo’n 47 jaar. Bovendien heb je als HSP meer kans op stressklachten.
Dat betekent niet dat werken voor jou zwaarder zou moeten zijn, dat je keer op keer uitgeput raakt of dat je elke keer overweldigd zult worden.

Je hebt al langere tijd het gevoel dat jij zelf te weinig invloed hebt op jouw werkgeluk.
Je bent klaar met geklooi in de marge en wilt nu echt helderheid  over de keuzes die je te maken hebt zodat jij jouw kwaliteiten in kunt zetten.

Mijn naam is Adriana Visser, als geboren kennisexpert met een ijzersterke intuitie zie ik jouw volle potentie maar ook wat jou nog tegenhoudt. Ik bied jou helderheid & structuur. Zodat jij in vrijheid jezelf kunt zijn & authentieke keuzes kunt maken. In jouw leven ga je steeds meer moeiteloosheid ervaren doordat je stopt met aanpassen.

22 jaar specialisme in hoogsensitiviteit heb ik voor jou gebundeld in krachtige trajecten & trainingen voor jouw professionele ontwikkeling.

Je gaat jouw kwaliteiten inzetten. En de handrem gaat van jouw behoeftes & verlangens af . Hiervoor leer je direct toepasbare stappen waarin je gaandeweg steeds verder gaat groeien.

Regie over jouw werkgeluk

Je hebt al langere tijd het gevoel dat jij zelf te weinig invloed hebt op jouw werkgeluk. Je bent klaar met geklooi in de marge en wilt nu echt helderheid.

Helderheid over waar jij staat en welke keuzes jij te maken hebt, zodat jij duurzaam werkgeluk gaat ervaren. Je beseft dat je hierbij bewust jouw hoogsensitiviteit onder ogen moet zien. En dat je voor een echte transformatie niet wat op de oppervlakte kunt blijven.

Regie begint met bewustwording en inzicht over waar je nu staat en welke stappen je nog te nemen hebt. Voor een duurzame doorbraak is het werken op diepere en meerdere lagen van werkgeluk noodzakelijk, je gaat de uitdaging voor innerlijk werk aan.

Adriana helpt op een unieke manier vraagstukken op te lossen door iemands eigen vermogens aan te boren en deze te empoweren.
Daarnaast geeft zij ook praktische handvatten hoe je hiermee vervolgens aan de slag kunt gaan. 
J.W.

Werkgeluksessie

Tijdens de Werkgeluk sessie wordt duidelijk waar jij nu staat en wat jouw aandachtspunten zijn.

Je wordt aan het denken gezet door de vragenlijst over de 7 niveaus van werkgeluk. In de sessie gaan we hier dieper op in.

Ik haal daarnaast boven water wat bij jou (deels) nog onbewust is, doordat ik ook op intuïtief niveau jou en jouw aandachtspunten waarneem.

De regie over jouw werkgeluk kan alleen maar blijvend zijn door aandacht te hebben voor zowel rationele, hart en zielskeuzes. Door zowel stevig geaard te zijn als jouw intuitie de ruimte te geven,

Je kunt ervoor kiezen om vervolgens zelf aan de slag te gaan met de aandachtspunten die naar boven komen. Maar kunt ook vervolgens kiezen voor een individueel coachingstraject dan al een diepgaande training met maximaal 4 deelnemers om jezelf te empoweren.

Persoonlijke groei en professionele groei zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom is er ook altijd aandacht voor jouw persoonlijke basis als HSP, zodat jij stevig staat.

Je hoeft het niet alleen te doen

Wil jij Nu voor jezelf kiezen en de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten gaan inzetten zodat jij keuzes gaat maken die jou Echt gelukkig maken?
Mijn sensitiviteit is mijn grote kracht en heeft ervoor gezorgd dat ik krachtig ben gaan staan in mijn leven en werk.
We gaan samen aan de slag, zodat jij authentiek jezelf kunt zijn.

Jaar docent & trainer

jaar HSP Specialist

Jaar coach Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij schaamteloos ambitieus zijn en op waarde geschat worden? Ben jij toe aan meer vrijheid?

Neem Nu de regie over jouw levensplezier & werkgeluk. Leef jouw volle potentie, samen zetten we de stappen naar een blijvende transformatie zodat jij een grotere impact maakt.

Werkgeluksessie

Met Adriana Visser?