Burn-out is volksziekte nummer één. Leren omgaan met stress is niet langer voldoende. Voor een blijvende transformatie is het tijd om krachtige keuzes te maken. De regie terug te nemen over jouw persoonlijk & werkgeluk.

Maak krachtige keuzes en neem de regie met het HSP Geluksmodel®

Kies voor jezelf

Herneem je regie

Herwin je autonomie

Hervind je authenticiteit

 

Zodat jij vanuit ontspanning helemaal jezelf mag zijn

Iets houdt je tegen om volledig de regie te nemen en te houden. Je wilt krachtige keuzes maken zodat jij het beste van jezelf geeft maar niet langer ten koste van jezelf. 

Je voelt dat je dieper moet gaan voor een blijvende transformatie te komen, met alleen je verstand kom je er niet. Het wordt tijd om onderliggende patronen te doorbreken.

Tijdens dit traject ga je loslaten wat jou niet meer dient, wat jou nog op de handrem houdt. Door de krachtige combinatie van innerlijk werk en het HSP Geluksmodel neem jij de regie.

Hoogsensitiviteit & zelfconnectie

Door met de aandacht naar binnen te keren, kies je voor zelfconnectie. En ga je weer luisteren naar jouw innerlijk compas. Dat richting geeft aan jouw leven, je leert te luisteren naar wat jij nodig hebt. Je ervaart helderheid en innerlijke rust.

Vervolgens treed je krachtig naar buiten en neem jij jouw ruimte in. Je hoeft geen gevecht meer te leveren en zet jezelf vanuit ontspanning neer.

 

Mijn naam is Adriana Visser, als geboren kennisexpert met een ijzersterke intuitie zie ik jouw volle potentie maar ook wat jou nog tegenhoudt. Ik bied jou helderheid & structuur. Zodat jij in vrijheid jezelf kunt zijn & authentieke keuzes kunt maken. In jouw leven ga je steeds meer moeiteloosheid ervaren doordat je stopt met aanpassen.

Je gaat jouw kwaliteiten inzetten. En de handrem gaat van jouw behoeftes & verlangens af . Hiervoor leer je direct toepasbare stappen waarin je gaandeweg steeds verder gaat groeien.

Leven & werken vanuit Zelfconnectie
Staan voor wie je Echt bent, betekent focus houden op wie je bent en wat jij nodig hebt om Puur jezelf te kunnen zijn. Er is aandacht voor wat jij nodig hebt en wat jou nog tegenhoudt. Ik ga je leren om te luisteren naar jouw hart dat je vertelt wat jij nodig hebt en help je de juiste mindset te ontwikkelen om jezelf neer te zetten.

Jouw energie vertelt je of je nog steeds op de goede weg bent. Als je authentiek mag zijn, voel je jouw energie volop stromen. Je ervaart jouw sensitiviteit als kracht en wilt groeien naar hoogsensitief zelfleiderschap. Ik leer je op effectieve wijze eigenschappen in te zetten om het heft in eigen handen te nemen en jezelf succesvol verder te ontwikkelen. Daarnaast ga je jouw sensitiviteit inzetten om weer regie te nemen over jouw leven.

 

 

Ik zie meteen wat jij nodig hebt om door te groeien.
En daag je uit door eerlijk tegen je te zijn en waar nodig confronterend, zodat bij jou de handrem eraf gaat.

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik zet al mijn expertise voor jou in!

Wees Puur jezelf
Ik inspireer je en begeleid je om Nu te leven zoals jij Echt wilt.
Floreer met jouw sensitiviteit vanuit jouw hart en ziel.
Luister naar jouw intuïtie, mindset en energie.

Voor een leven waar je gelukkig van wordt, waarin jij helemaal jezelf kunt zijn en kunt omgaan met de uitdagingen op jouw pad.

Ben jij klaar om in jezelf te investeren? Wil jij jouw hoogsensitiviteit als innerlijk compas en groeiversneller inzetten?

Jaar Docent & coach

jaar expert persoonlijk ontwikkeling

Wil jij voor de mooiste versie van jouw werk & leven gaan?

 • Je wilt meer plezier in jouw leven ervaren
 • Je wilt gelukkiger in jouw werk zijn
 • Je wilt dat het makkelijker gaat
 • Je wilt meer energie
 • Je vraagt je af of dit nu alles is
 • Je wilt jouw kwaliteiten beter kennen en inzetten
 • Je hebt het idee dat je niet volledig tot jouw recht komt
 • Je weet dat er meer in jou zit
 • Je zoekt innerlijke rust
 • Je voelt jouw missie, maar door omstandigheden verlies jij je focus
 • Je wilt zowel naar jouw hoofd als jouw hart luisteren
 • Je zou jouw intuitie meer als innerlijk compas willen inzetten
 • Je wilt meer regie
 • Je wilt werken aan een krachtige mindset
 • Je wilt groeien naar next level

 

“Adriana heb ik uitgekozen in mijn zoektocht naar hulp. Adriana is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden wat voor mij goed voelde, bij mij past. Tijdens de eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak, om mijn verhaal te durven delen, zonder enig ongemak. Adriana heeft een warm, rustige open houding en een luisterend oor, zonder enig oordeel. Er werden precies de juiste vragen gesteld op de juiste momenten. Ik had innerlijk kind stukken wat nog verder mocht helen, iemand die mij daar in kon “ondersteunen”. Adriana wist heel goed om verheldering te geven in mijn verhaal, zodat kwetsbare stukken voor mij duidelijk werden..stukken vielen op zijn plek, daar waar ik verder mocht gaan onderzoeken. Mede door hypnotherapie en energetisch werk van Adriana heb ik (ook) mijn gevoeligheid beter leren (er)kennen, dit wat mijn kracht is in dit leven. Het voelde alsof ik niet voor niets bij Adriana terecht was gekomen. Adriana wist mijn kracht goed te benadrukken, dat het helemaal oke is om “gewoon te mogen zijn” vanuit mijn essentie. Ik durf daarin steeds meer mijn ruimte in te nemen. Naast al haar professionele kennis/ vakwerk wat ze vanuit haar intuïtie super goed doet, vind ik Adriana een ontzettend fijn, zacht mens. Ik ben haar dankbaar voor al haar hulp op mijn pad. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een “steun in je rug” kan gebruiken.”
Sharona

Eind 2019 liep ik vast in mijn eigen onderneming. Ik werkte hard om mijn eigen coachingspraktijk op te zetten, maar ik werkte veel te hard en kreeg er veel te weinig energie voor terug. Wat maakte dat ik ging twijfelen of ondernemen wel de juiste weg was voor mij.

Adriana liet mij inzien dat ik me veel meer mocht focussen op de doelgroep waar ik zelf ook energie van kreeg en waar ik echt goed in was. Ook liet zij mij inzien hoe belangrijk je eigen rust en ontspanning is naast de onderneming. Dat het oké is soms even achteruit te leunen en te zien wat er ontstaat vanuit het vertrouwen hierin.

Ondertussen loopt mijn praktijk veel beter en heb ik energie over om te genieten van het leven.

Jelly

Werkwijze

Ik combineer verhelderende gesprekken, Voice dialogue & NLP,met hypnotherapie & regressie met energiewerk.

Ook maken we contact met het onderbewustzijn en maken zo het onbewuste bewust. Daar bevindt zich informatie omtrent blokkades, verstoringen en trauma’s (zelfs als we die weggestopt hebben).

Daarnaast kan ik positieve suggesties aan het onderbewustzijn geven, bijvoorbeeld positiever over jezelf leren denken, makkelijker kunnen ontspannen, minder angstig te zijn, je sterker voelen enzovoorts.

Ik leer je om hoogsensitiviteit als innerlijk compas en groeiversneller in te zetten

Adriana Visser, therapeut, coach & auteur

Mezelf kennen, zijn en blijven ontwikkelen dat is wel de rode draad in mijn leven geweest. Ondertussen is het al meer dan 20 jaar mijn passie om anderen hierin te inspireren en te begeleiden. Dit d.m.v. transformatiecoaching – & training.
We werken intensief en reflectief. Ik ben gespecialiseerd in diepgaande veranderingsprocessen die jou helpen om helemaal jezelf te zijn.

Je profiteert van mijn diepgaande persoonlijke en professionele kennis, ervaring met alle HSP en hun trajecten, die jou zijn voorgegaan.

Authentiek leven als HSP

Vanuit hoogsensitief zelfleiderschap ga jij de regie over jouw levensplezier & werkgeluk nemen.

De sessies zullen alleen een transformatie op gang brengen als jij je commiteert en in jezelf wilt investeren.

We werken op diepere lagen o.a. door hypnocoaching & energiewerk.

Daarnaast is de coaching altijd op identiteitsniveau gericht.

Wie mag jij zijn om deze transformatie te dragen, zodat jij weer mag leven vanuit jouw essentie?