In balans met jouw hoogsensitiviteit

Ook jij kunt als HSP stevig staan

Je voelt je wiebelig, hebt het idee dat je vastloopt. En vraagt je of hoe je tegenslagen beter op kunt vangen.

Je ben het zat, wanneer vind je nu eindelijk de balans en hoe houd je hem vast? Je bent vaak moe en alles is dan te veel. Je krijgt steeds meer last van spanning. Je vraagt je af hoe je meer veerkrachtig in het leven kunt staan.

Je maakt je zorgen. Heb je nu last van overprikkeling, is het chronische stress of overspannenheid? Of zelfs burn-out.

En hoe kom je weer stevig te staan?

Hoogsensitiviteit en stress

Door de diepgaande verwerking en bijkomende kenmerken zoals snellere overprikkeling en emotionaliteit heeft een HSP sneller last van stress.
Langdurige stress is voor niemand gezond en als je hooggevoelig bent, voel je de gevolgen des te meer.

Maar ik kan je leren om weer stevig te staan, zodat je niet langer bang hoeft te zijn, dat je over de rand glijdt naar overspannenheid of burn-out.

Als jij echt serieus in jezelf wilt investeren en gecommitteerd bent aan jouw proces, neem dan gerust contact met me op. 

De meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) de sessies vanuit de aanvullende verzekering.

Van Stress naar Veerkracht

Je hebt moeite met het omgaan met jouw hoogsensitiviteit. Momenteel heeft het vooral een negatieve invloed op jou.

Dit moet anders omdat je weer energie wilt hebben en klaar bent met overleven. Je wil nu weleens echt leven en niet meer zo moe zijn. Je wilt weer de balans in jouw leven terug.

Het kan anders en ik leer je graag hoe!

 

Hoelang houd je deze situatie nog vol?

  • Weinig energie

    Je loopt regelmatig leeg en geeft eerder energie aan anderen dan dat je durft te kiezen voor jezelf. Er wordt veel van je gevraagd maar je kunt door de lockdown niet meer goed opladen.

  • Overprikkeling

    Je voelt je vaak overprikkeld, gestresst en moe. Daarnaast zijn je emoties erg heftig. Je stopt ze zoveel mogelijk weg, omdat je niet zeker weet of je het er nu wel bij kunt hebben.

  • Onrust

    Je bent vaak uit balans en ervaart veel onrust, je vraagt je af hoe je balans en rust kunt vinden en vasthouden. Er komt momenteel zoveel op je af en je weet niet hoe je het nog langer volhoudt.

Je loop vast en vraagt je af hoe je nu verder moet

Je ben het zat, wanneer vind je nu eindelijk de balans en hoe houd je hem vast? Je bent vaak moe en alles is dan te veel. Je krijgt steeds meer last van spanning.

Je bent er klaar mee om steeds terug te vallen als er iets gebeurt, doodmoe, overprikkeld of in tranen. Je afvragend of je overspannen wordt of een burn-out krijgt.

Misschien zit je al wel thuis en vraag jij je af hoe je weer aan het werk kunt of het nog lukt. En of je nog wel terug wilt.

Eigenlijk weet een deel van je dat het nu tijd is voor een verandering, tijd om te kiezen voor wat jij wilt en niet langer energie te stoppen in wat jou niet meer dient.

Van Stress naar veerkracht

inzicht in jouw hoogsensitviteit
inzicht in stressbronnen
inzicht in omgang met stress
herstel energie, veerkracht en vitaliteit
versterken van vaardigheden in de omgang met stress
ontspanningstechnieken leren
herkennen en omgaan met stressverhogende gedachten
aanpakken stressverhogende omgevingsfactoren

 

 

 

Ik geef jou de oplossingen, handvatten en we nemen samen de stappen.

Zelfzorg

Je leert een eigen strategie te ontwikkelen om goed voor jezelf te gaan zorgen. Je vindt en behoudt jouw innerlijke balans. Als HSP kun je niet zonder.

Zelfcompassie

Je wordt vriendelijker voor jezelf zodat je niet constant over jouw grenzen gaat voor anderen dan al vanuit de angst het niet goed genoeg te doen.

Innerlijke rust

Je leert jouw innerlijke balans te vinden en behouden. Je voelt evenwicht tussen jouw binnenwereld en de buitenwereld en maakt keuzes die goed voor jou zijn.

Ervaringen van mijn klanten

Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoog-sensitief bent.

Willemijn

Adriana heeft vanuit haar deskundigheid en vriendelijke  en warme benadering mij  nieuwe inzichten gegeven zodat ik zelf weer verder kon met de vragen die ik had.

Wat ik tijdens de gesprekken als prettig heb ervaren is dat deze plaats vonden vanuit de huiselijke sfeer van haar praktijk. Bij een nieuwe hulpvraag  kom ik zeker bij haar terug.

Hedi

Therapie trajecten zijn alleen bedoeld voor particulieren. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten vanuit de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij CAT en RBCZ.

Na dit traject;

Ervaar je innerlijke rust

Heb je meer energie

Raak je minder snel overprikkeld

Blijf je emotioneel beter in balans

Weet je beter wat jij nodig hebt

Ben je liever voor je zelf

Ga je beter naar jouw lichaam luisteren

 

 

 

Ik geef jou de oplossingen, handvatten en we nemen samen de stappen.

Therapie of coaching?

Kom je er zelf niet uit wat het beste voor jou is?

Neem dan contact met me op, dan kijken we in de introductiesessie of therapie dan al coaching het beste voor jou is. 

Tijdens de Introductiesessie wordt duidelijk welke invloed jouw hoogsensitiviteit op jou heeft en hoe jij een duurzame doorbraak kunt bereiken. Je krijgt jouw persoonlijke aandachtspunten helder. Jouw investering is 99 euro.