Van pleasen naar zelfcompassie

Doorbreek oude patronen van afwijzingsgevoeligheid
Contact opnemen?

Moe van het aanpassen?

Ben je bang voor afwijzing?

Ben je vaak aan het pleasen?

Denk je meer om anderen dan aan jezelf?

Laat je anderen over jouw grenzen heengaan?

Weet jij wat jouw grenzen zijn?

Stel jij hoge eisen aan jezelf?

Is jouw innerlijke criticus te groot?

Ben je meer aan het overleven dan aan het leven?

Ben je vastgelopen in oude patronen?

Heb je een verleden waarin jij je afgewezen voelde?

Had je het gevoel dat wat jij wou er niet toe deed?

   

  Therapiesessies kunnen vaak deels vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Ik ben aangesloten bij CAT en RBCZ. De sessies vallen onder psychotherapie en psychosociale therapie

  Pleasen

  Je bent vooral bezig met wat anderen willen, wat ze van je vinden of nodig hebben. Wat jij wilt of nodig hebt is al jaren ondergeschikt. Je bent bang afgewezen te worden en probeert dat te voorkomen door altijd met anderen bezig te zijn.

  Constant de angst om het niet goed te doen, dat je door de mand valt of niet aan verwachtingen kunt voldoen. Of je anders voelen.

  Het kan zijn dat je vooral in overlevingsmechanismen vervalt, perfectionistisch bent en denkt dat je de controle moet houden. Je sterker voor moet doen.

  Misschien ben jij je er niet bewust van, maar het kost je ontzettend veel energie.

  Je doorbreekt deze oude overtuigingen niet door gewoon anders te doen of te denken. Er zit een blokkade op die veel weerstand creëert. Dit komt doordat je in het verleden geleerd hebt dat deze patronen jou helpen te overleven. Maar je wilt nu weer leven en meer plezier ervaren.

   

   

  Wil jij van pleasen naar zelfcompassie?

  Ik help je om jouw oude patronen van afwijzingsgevoeligheid te doorbreken. En nieuwe positieve patronen hiervoor in de plaats te zetten. Waardoor je voor jezelf durft te gaan kiezen en de innerlijke criticus steeds kleiner wordt.

  HSP Introductiesessie

  Met Adriana Visser?

  Live of online in overleg

  Iedere HSP is anders. Tijdens de Introductiesessie wordt duidelijk welke invloed jouw hoogsensitiviteit op jou heeft en hoe jij een duurzame doorbraak kunt bereiken.

   Na het gesprek ontvang je een samenvatting van de sessie in combinatie met een vrijblijvend coach- dan al therapievoorstel.

  Jouw investering bedraagt slechts 80 euro voor de sessie, vragenlijsten en adviezen.

  Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.