Doorbreek je blokkades

Last van oude patronen? Negatieve of niet niet helpende gedachten? Oude pijnen, emoties die langdurig uit balans zijn?

Van overleven naar leven

Ben jij klaar met steeds weer terugvallen en wil je nu eindelijk een definitieve doorbraak  zodat je door kunt groeien naar werkgeluk & levensplezier?

 Om blokkades te doorbreken moet je de diepte in gaan. Het onbewuste, bewust maken. Zodat je niets steeds terugvalt in oude patronen, belemmerende overtuigingen. Dan al blijft hangen in oude pijn van afwijzing of niet gezien worden?

Doorbreek je blokkades

Je ervaart al jaren blokkades op wie je bent en wat je wilt. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je steeds niet om ze blijvend te doorbreken. In dit korte effectieve traject gaan we dit onderzoeken en neem je de stappen om dit te bereiken.

Je leert jouw gedachten, gevoel en gedrag sturen. Niet langer een speelbal, het ene moment vol energie en het volgende weer helemaal leeg. Stoppen met dingen doen die je niet langer wilt doen. Van overleven naar leven gaan.

Ik heb in 20 jaar mijn eigen unieke en effectieve methode ontwikkeld. Vanuit de krachtige combinatie van positieve psychologie, NLP & lichte hypnose werken we aan jouw doorbraak.

 

 

Veel zorgverzekeraars vergoeden deels de kosten vanuit de aanvullende verzekering vanwege mijn aansluiting bij CAT en RBCZ, in het kader van psychosociale therapie of psychotherapie. Ik kan niet van iedere polis op de hoogte zijn, dus vraag dit na bij jouw verzekering.

 Als jij echt serieus in jezelf wilt investeren en gecommitteerd bent aan jouw proces, neem dan gerust contact met me op.

Als je het alleen had gekund had je het al gedaan

Je vraagt je regelmatig of waarom het je niet lukt om tot een blijvende verandering te komen. De frustratie stapelt zich op. Het kost je tijd, geld, energie en geluk.

Als ik je nu vertel dat belemmerende gedachten, overtuigingen dan al blokkades uit het onderbewustzijn komen. En dat je ze dus niet alleen met jouw verstand kunt doorbreken.

En dat jij niet gefaald hebt maar dat ik jou kan helpen om jouw onbewuste handrem te deblokkeren door te werken met jouw onderbewustzijn.

Snel en effectief naar helpende gedachten en overtuigingen!

Voor een duurzame doorbraak heb ik als therapeut goede resultaten met werkvormen als Voice Dialogue, Lichte hypnose & NLP maar ook Innerlijk kind werk. We maken het onbewuste bewust en gaan van niet helpende patronen naar nieuwe helpende patronen.

HSP Introductiesessie

Met Adriana Visser?

Live of online in overleg

Iedere HSP is anders. Tijdens de Introductiesessie wordt duidelijk welke invloed jouw hoogsensitiviteit op jou heeft en hoe jij een duurzame doorbraak kunt bereiken.

 Na het gesprek ontvang je een samenvatting van de sessie in combinatie met een vrijblijvend coach- dan al therapievoorstel.

Jouw investering bedraagt tijdelijk slechts 89 euro voor de sessie, vragenlijsten en adviezen.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.