19 jaar HSP specialisme

De kern van jouw

hoogsensitiviteit

 

Hoe zou het zijn als jij jouw gebruiksaanwijzing kent en deze met anderen kunt delen? Zodat jij je echt gezien en gehoord voelt als HSP.

In plaats daarvan snap jij jezelf soms niet en anderen jou nog minder. Ben je zat van piekeren en doodmoe van je werk zijn.
Ben je meer aan het overleven dan leven.

Ben jij klaar met zelf wat proberen en steeds weer terugvallen?

Dan gaat dit traject Echt impact hebben en jouw leven veranderen, ontwikkeld vanuit 19 jaar specialisme in hoogsensitiviteit.
Je gaat voor eens en voor altijd de kern van jouw hoogsensitiviteit begrijpen.
En weet je voortaan welke keuzes je moet maken.

Het traject is de basis voor zowel werknemers als ondernemers.

Werkgevers zijn meestal bereid om het individuele traject te betalen, daar hebben zij budget voor gereserveerd.

Voor mij is het mooie van een sessie met Adriana dat ze me alle ruimte geeft zelf oplossingen te vinden.

En dat doet ze in een veld van vertrouwen zodat ik de weg vind in mezelf en antwoorden zich aandienen.

Het is fijn met iemand te praten die je begrijpt.

Trudie

Adriana heeft vanuit haar deskundigheid en vriendelijke  en warme benadering mij  nieuwe inzichten gegeven zodat ik zelf weer verder kon met de vragen die ik had.

Wat ik tijdens de gesprekken als prettig heb ervaren is dat deze plaats vonden vanuit de huiselijke sfeer van haar praktijk. Bij een nieuwe hulpvraag  kom ik zeker bij haar terug.

Hedi

Jouw hersenen werken anders

Laat ik eerst een groot misverstand uit de weg ruimen. Hoogsensitiviteit is niet synoniem aan overprikkeling of over emotioneel zijn. Waar het wel om draait, is dat jouw hersenen anders werken als je hoogsensitief bent. Dat heeft men wetenschappelijk aangetoond door onderzoek en MRI scans.

Bij mensen met hoogsensitiviteit zie je namelijk dat er meer hersengebieden actief zijn. Dit noemen we diepgaande verwerking. Mensen die hoogsensitief zijn, denken daadwerkelijk anders.

Als HSP specialist kan ik je vertellen dat diepgaande verwerking  dus de kern van jouw hooggevoeligheid vormt. En daarmee de bron tot inzicht in en groei met jouw hoogsensitiviteit.

Wat leer je

Je krijgt kennis over jouw hoogsensitieve brein en leert hoe je er een positieve invloed op uit kunt oefenen met o.a. jouw gedachten.

Je leert hoe jouw zintuigen en brein daadwerkelijk anders werken en welke invloed dit op jou en jouw leven heeft.

Je leert overprikkeling te herkennen, hoe je het kunt voorkomen en als je al overprikkeld bent, manieren om weer in balans te komen.

Je krijgt inzicht in jouw emoties en hoe deze te kalmeren. En je leert de achterliggende behoeften herkennen en vervullen.

Je leert welke type HSP jij bent en wat dit voor jou betekent.

Door de bewuste toepassing groei jij snel naar een krachtige mindset en meer zelfvertrouwen. Je staat niet langer stil en boekt blijvende vooruitgang.

 

Helderheid, innerlijke rust & kracht

Innerlijke rust

Door met de aandacht naar binnen te keren, leer je de focus te houden op wat jij nodig hebt. 

Krachtige gedachten

Je leert een krachtige mindset te ontwikkelen waardoor je meer voor jezelf en jouw leven gaat staan.

Energie

Je leert wat of wie jou energie kost of wat juist een energiegever voor jou is. Hoe jij jouw energie beschermt en stevig blijft staan.

Innerlijke wijsheid

Je leert beter en meer naar jezelf te luisteren. Waardoor je krachtiger staat.

Eigenwaarde

Er zijn net zoveel mannen als vrouwen hoogsensitief. Ik ben opgegroeid met een hoogsensitieve vader en heb een hoogsensitieve zoon. Ik durf dan ook te stellen dat je als man zijnde zowel sensitief als mannelijk kunt zijn. 

Door mijn ouders heb ik al jong mijn eigen gebruikaanwijzing als HSP geleerd. Helaas heb ik ook van dichtbij meegemaakt wat het met je doet als je in jouw werk niet de ruimte krijgt om jezelf te mogen zijn en je de regie kwijt raakt om te doen wat jij nodig hebt. Waardoor hoogsensitiviteit een probleem wordt i.p.v. een  kwaliteit. Zowel mijn vader als ik hebben er een burn-out aan over gehouden.

Mijn gedrevenheid om jou inzicht te geven, begrip en de juiste werkomstandigheden te creeren komt hier dan ook vandaan. Het kan niet zo zijn dat alle HSP met een burn-out aan de zijlijn komen te staan.

Door jouw sensitiviteit ben je erg gericht op wat anderen nodig hebben. Regelmatig laat je hun behoeftes voor de jouwe gaan. Je mag echt voor jezelf gaan kiezen! En steeds meer gaan loslaten wat anderen van je denken of vinden of zelfs voor je menen te mogen bepalen. Ik weet dat het moeilijk voor je is. Als HSP ben je exra gevoelig voor afwijzing. Je voelt je al anders of het wordt tegen je gezegd. Maar anders is niet minder!

De kracht van gedachten

Als HSP verwerk je alles diepgaand en denk je dus ook veel na. Je ziet sneller problemen maar ook oplossingen. En wij gaan ons nu richten op jouw gedachtenkracht!

Jouw mindset bepaalt grotendeels hoe jouw leven eruit ziet. Om jouw leven te veranderen moet je jouw gedachten veranderen. Negatieve gedachten zie je veerkrachtig onder ogen. En laat los waar je geen invloed op hebt.

Vervolgens focus jij jouw gedachten op waar jij naar toe wilt. Houd je niet in bij jouw verlangens, behoeftes en wensen. Gun jezelf het beste. Zie het, voel het of weet het alsof je al bent waar je wilt zijn.  Creer intenties en ondersteun ze met een krachtige energie. Maar zet ook stappen door jouw gedrag te veranderen. Jouw gedachten, verlangens, intenties, energie en gedrag moeten in overeenstemming met elkaar zijn. Aligned dus. Zo onstaat er balans en rust. Doordat alles een geheel wordt en er geen onderlinge discrepantie meer is.

Wat leer je?

Ik leer je constant stappen te zetten en vaardigheden te ontwikkelen voor jouw sensitieve lifestyle. Zodat het moeitelozer wordt om gelukkig met jouw sensitiviteit te zijn.

Je kunt het traject naar wens online als groepstraject volgen dan al 1 op 1 online of in mijn praktijk in Leeuwarden volgen.

Diepgaande verwerking

Je krijgt kennis over jouw hoogsensitieve brein en leert hoe je er een positieve invloed op uit kunt oefenen met o.a. jouw gedachten.

 

Sensorische gevoeligheid

Je leert hoe jouw zintuigen en brein daadwerkelijk anders werken en welke invloed dit op jou en jouw leven heeft.

Omgaan met prikkels

Je leert overprikkeling te herkennen, hoe je het kunt voorkomen en als je al overprikkeld bent, manieren om weer in balans te komen.

Omgaan met emoties

Je krijgt inzicht in jouw emoties en hoe deze te kalmeren. En je leert de achterliggende behoeften herkennen en vervullen.

Type HSP

We gaan onderzoeken of jij ;

  • een Introverte rustzoeker bent
  • een Extraverte Rustzoeker
  • dan al een Introverte Sensationseeker
  • of een Extraverte Sensationseeker

 

Bewust

Hoe zou het zijn als je jouw sensitieve lifestyle ontwikkelt. Kiest voor zelfzorg, liever en vriendelijker voor jezelf zijn.

Jezelf en jouw behoeftes meer centraal gaat zetten. Zodat je niet meer overprikkeld of over emotioneel hoeft te raken. Dat je meer gelijkmoedig en gelijkmatig mag blijven.

Ik leer je hoe en jij onderzoekt wat echt bij je past.

Aandachtig

Je leert aandachtig te luisteren naar wat jij Echt wilt en nodig hebt. Je gaat meer voor jezelf kiezen. Je gaat groeien in jouw lichamelijke en geestelijke vitaliteit. En leert deze te behouden en vergroten.

 

Positief

Je leert de positieve sleutels voor meer levensgeluk kennen. Je ontwikkelt meer veerkracht en gaat open staan voor geluk in jouw leven. Door een andere mindset te ontwikkelen.

Energievreters & energiegevers

We gaan bewust maken wat jou energie kost en energie geeft. Zowel in jouw priveleven als in jouw werk of onderneming.

Je leert technieken die er voor zorgen dat jij mentaal, emotioneel, fysiek maar ook in energie stevig blijft staan.

Jouw gebruikaanwijzing

Je distilleert uit wat je geleerd hebt jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Vervolgens kun je deze delen met anderen, zodat jij je nu echt gezien en gehoord kunt voelen.

Eigenwaarde

Meer levensplezier & energie door jezelf te zijn, je niet langer aan te passen. Maar te kiezen voor wat bij jou past, zodat je kunt stoppen met worstelen en vol energie in het leven te staan.

De kracht van gedachten

Je gaat kiezen om krachtige gedachten in te zetten, te focussen op waar jij naar toe wilt. Om jouw leven te veranderen moet je ook jouw gedachten veranderen.

Wat zijn jouw resulaten

Je begrijpt hoe hoogsensitiviteit werkt
Je kunt ermee omgaan
Je zelfacceptatie en zelfvertrouwen neemt toe
Je ontwikkelt krachtige gedachten
Je bewaakt jouw grenzen
Je bent vriendelijker voor jezelf
Je veert sneller terug na tegenslagen
Je ervaart meer rust
Je leert jezelf op te laden en te beschermen
Je luistert beter en meer naar jezelf
Je ervaart meer helderheid

Praktische informatie

  • De “Kern van hoogsensitiviteit ” duurt 3 maanden.

  • Je kunt kiezen uit het online traject of een combinatie van de online leergang met persoonlijke sessies

  • De groepsmomenten zijn zo prikkelarm mogelijk door de webinarvorm, je kunt vooraf vragen insturen of ervoor kiezen om terug te kijken.

  • Er hoeft geen camera aan, dus je hoeft anderen niet te zien of te horen wat je ook weer prikkels scheelt.

  • Deelname aan de online community is een optie, geen verplichting. Je krijgt deze mogelijheid als bonus erbij.

Vraag nu jouw

HSP Stress sCAN met coachgesprek aan

 Live of online in overleg

We onderzoeken waarin jij de regie kwijt bent, wat jou spanning geeft en energie kost.

Er wordt gebruik gemaakt van een vragenlijst die we gaan bespreken tijdens het coachgesprek. De vragen behandelen de volgende thema’s’;

Welke invloed heeft jouw prive leven?
Hoe staat het met jouw werk?
Wat is de invloed van jouw hoogsensitiviteit?
Ben je afgestemd op jouw intuitief compas?
Zijn er energetische blokkades?

De uitkomsten bespreek ik met jou in het coachgesprek, zodat jij precies weet

hoe jij jouw werkgeluk & energie kunt beinvloeden met jouw hoogsensitiviteit & intuïtie

De kosten bedragen 139 euro en de actie duurt tot 31 december 2020. Als je kiest voor het vervolgtraject breng ik het bedrag  in mindering.

Contact