Je wilt als HSP het beste uit jezelf halen maar niet langer ten koste van jezelf.
Neem de regie met het HSP Geluksmodel® en jouw uniek persoonlijk & professioneel profiel

Adriana Visser, Senior coach voor hoogsensitieve, gedreven professionals. 20 jaar expert hoogsensitiviteit.

Jouw hoogsensitiviteit is jouw goud!

Van werkstress naar werkgeluk met jouw uniek persoonlijk & professioneel profiel.

Ben jij er klaar mee om jezelf klein te houden? Jouw ambities te parkeren uit angst dat jij te veel bent en te veel wilt? Weet je wel hoeveel energie het jou kost om maar niet boven het maaiveld uit te steken en jouw verlangens te onderdrukken?

Je voelt aan alles dat jij Next Level wilt gaan met jouw hoogsensitiviteit. Diep van binnen weet je dat jij als HSP juist extra gereedschap bezit om de regie te nemen over jouw werkgeluk & levensplezier. Dat jouw hoogsensitiviteit je in staat stelt om te floreren om echt impact te maken.

Hiervoor moet je de persoon zijn die deze transformatie kan dragen. Daarvoor coach ik jou op identiteitsniveau met het HSP Geluksmodel & Innerlijk werk.

Mijn naam is Adriana Visser, als geboren kennisexpert met een ijzersterke intuitie zie ik jouw volle potentie maar ook wat jou nog tegenhoudt. Ik bied jou helderheid & structuur. Zodat jij in vrijheid jezelf kunt zijn & authentieke keuzes kunt maken. In jouw leven ga je steeds meer moeiteloosheid ervaren doordat je stopt met aanpassen.

20 jaar specialisme in hoogsensitiviteit heb ik voor jou gebundeld in krachtige trajecten voor jouw professionele ontwikkeling.

Je gaat jouw kwaliteiten inzetten. En de handrem gaat van jouw behoeftes & verlangens af . Hiervoor leer je direct toepasbare stappen waarin je gaandeweg steeds verder gaat groeien.

Werkgeluk & jouw persoonlijk profiel

In het van werkstress naar werkgeluk traject neemt het onderzoek van jouw kwaliteiten & valkuilen een belangrijke plaats in naast het inzicht in jouw kansen en uitdagingen in de omgan met stress.

Ik begeleid jou als HSP in jouw professionele ontwikkeling zodat jij meer werkgeluk met jouw hooggevoeligheid kunt ervaren. We onderzoeken wat jou stress geeft en waar je energie van krijgt. Jouw eigen uniek professioneel & persoonlijk profiel geeft je inzicht en zorgt ervoor dat jij de juiste praktische stappen zet.

Reviews

“Adriana ontvangt je met een rustige en open houding wat mij direct op mijn gemak stelde. De manier waarop Adriana vragen stelt geeft je stof tot nadenken en om bepaalde inzichten te krijgen.

Doordat er ruimte is voor HSP kenmerken voelde ik mij eindelijk begrepen. Ik weet nu waarom ik bepaalde dingen juist wel belangrijk vind en andere zaken niet. Hierdoor ontstond er vaak bij beide partijen op het werk onbegrip. Door de regie te pakken en dit voor te zijn bereik ik nu wel  wat voordat ik bij Adriana kwam niet lukte.”

Nynke

Doordat Adriana zelf ook HSP is verlopen de sessies soepel en hebben we aan een half woord genoeg. Nog voordat ik het zelf onder woorden kan brengen, benoemt ze precies waar het om gaat. Een verademing, zo’n open communicatie, hierdoor vallen barrières weg en kan ik snel aan de slag met wat me dwars zit. Natuurlijk zitten alle antwoorden in mezelf, Adriana takelt ze moeiteloos naar boven. In de soms onrustige wereld van een HSP weet ze de handvaten aan te reiken waarmee ik zelf in staat ben rust te creëren. Daarbij brengt ze structuur aan, want een HSP wil soms alles tegelijk. We werken stap voor stap. Ze heeft me vertrouwen gegeven en krachtig (-er) gemaakt. Ik zal niet aarzelen om haar te bezoeken als ik weer ‘s vast loop.

Froukje

Je weet dat er veel meer in je zit

 • Je raakt gestresst van jouw werk
 • Je krijgt er geen energie meer van
 • Je krijgt kritiek op jouw emotionele reacties
 • Men vindt je vaak te nadrukkelijk aanwezig
 • Of juist weer te weinig zichtbaar
 • Je vraagt je af of dit nu alles is
 • Je ziet altijd net iets sneller de oplossing voor dingen dan de andere mensen om je heen
 • Je hebt het idee dat jullie een andere taal spreken
 • Je voelt anderen snel aan en houdt veel rekening met ze
 • Je weet dat je het anders zou moeten doen, maar wat en hoe dan?
 • Om je heen volgen allerlei mensen hun hart en je vraagt je af of jij dat ook zou kunnen doen
 • Je bent toe aan een uitdaging
 • Je ligt ’s nachts te piekeren
 • Je durft geen andere keuze te maken want je hebt nu zekerheid
 • Je vraagt je of hoe je voor jouw waarde kunt staan

Adriana Visser, Expert hoogsensitiviteit

Ik heb gefloreerd met mijn hoogsensitiviteit en in mijn trajecten draag ik deze kennis nu aan jou over. Kennis uit persoonlijke ervaring, als docent, trainer en als coach.

Ik leer je aan te geven wat je nodig hebt, hoe je gezien en gehoord wordt op jouw werk. Ik weet hoe je elkaars taal kunt gaan spreken.

Je hoeft geen burn-out te krijgen!

Ik heb het pad al bewandeld en anderen de weg hierin gewezen. Ondertussen ben ik 23 jaar docent, specialist sociale wetenschappen. En ben ik 20 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik heb altijd veel tijd en geld geinvesteerd in mijn ontwikkeling en blijf dit ook doen.

Als jij jouw hooggevoeligheid accepteert en als kracht leert inzetten, wordt het leven voor jou zoveel makkelijker. Ik durf zelfs te beweren dat je dan juist jouw ambities kunt verwezelijken en next level met jouw sensitiviteit zult gaan.

Ik leer je hoe en zorg ervoor dat je de benodigde stappen gaat zetten.  Twijfels en angsten overboord zet. Je hoeft het dit keer niet alleen te doen. En de transformatie zal dieper en blijvend zijn.

Inzicht

Ik begeleid je om meer inzicht te krijgen in jouw sensitiviteit. Samen werken we aan jouw persoonlijke aandachtspunten, kwaliteiten en doelen. Belemmerende overtuigingen en blokkades worden doorbroken. 

Je wordt je bewuster van wat jij Echt nodig hebt en zult meer energie en regie over jouw leven ervaren. Door vanuit jouw hart en ziel keuzes te maken in jouw loopbaan, maar vooral ook in jouw leven. Doordat je stopt jezelf te toetsen aan de gemiddelde norm, maak jij jezelf niet langer kleiner en raak je niet al je energie kwijt. Je ervaart vrijheid, rust en geluk doordat je Nu voor jezelf gaat kiezen

DE KWALITEITEN VAN HSP

Je bent opmerkzaam en merkt details op die anderen missen

Je bent zeer empathisch en houdt rekening met de gevoelens van anderen

Je bent creatief en/of hebt creatief oplossend vermogen

Je voelt wat clienten voelen en nodig hebben

Je gaat de verbinding aan

Je kunt out of the box denken.

En overziet snel verbanden, hierbij houd je het resultaat steeds voor ogen.

Je bent perfectionistisch ingesteld en zal altijd het maximale uit jouw onderneming willen halen.

Je beschikt over een sterke intuïtie.

Je doorziet mensen en kunt voorzien wat er mis of juist goed zou kunnen zijn voor jouw client, bedrijf etc.

Je bent een diepe denker en houdt van persoonlijke groei

Als jij stopt met jezelf in te houden, de handrem eraf gaat, ben je tot veel meer in staat dan je nu denkt. Met jouw hoogsensitiviteit kun je juist florereren, persoonlijk & professioneel groeien.

Als HSP heb je aanleg om altijd het beste uit jezelf en anderen te halen. En het ene sluit het andere niet langer meer uit. Omdat je niet voor minder gaat, in jezelf en wat jij waarneemt gelooft. 

 

Je hoeft het niet alleen te doen

Je wilt als HSP het beste uit jezelf halen maar niet langer ten koste van jezelf.

Neem de regie met het HSP Geluksmodel®

Wil jij Nu voor jezelf kiezen en de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten gaan inzetten zodat jij keuzes gaat maken die jou Echt gelukkig maken?
Mijn sensitiviteit is mijn grote kracht en heeft ervoor gezorgd dat ik krachtig ben gaan staan in mijn leven en werk.
We gaan samen aan de slag, zodat jij authentiek jezelf kunt zijn.

jaar docent/coach

jaar HSP Specialist

Jaar Transformatiecoach

Gelukkige, authentieke en succesvolle mensen hebben een ding gemeen; ze blijven investeren in hun persoonlijke groei & bewustwording. Zodat zij regie over hun leven hebben.

Wil jij weten hoe je jouw sensitiviteit kunt inzetten als kwaliteit in jouw werk of onderneming? En jezelf niet langer klein te houden?

Jezelf zijn

Door jezelf te kunnen en mogen zijn op jouw werk, geeft het jou energie en plezier. We bekijken wat je kunt veranderen in jouw werk zodat je meer ontspannen jezelf kunt zijn.

Werken vanuit jouw kwaliteiten

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Stress profiel

Je krijgt inzicht in jouw stress profiel, zodat je weet welke eigenschappen jou tegen stress beschermen en wat jouw valkuilen zijn. 

Omgaan met jouw sensitiviteit

Als je het nog lastig vind om goed om te gaan met jouw sensitiviteit op jouw werk, gaan we er samen aan werken dat het makkelijker voor jou wordt. Zodat je meer energie krijgt.

Sensitiviteit als kwaliteit

Je hebt al langer het idee om jouw sensitiviteit voor je te laten werken. Maar je weet nog niet goed hoe. We gaan samen de stappen in jouw professionele groei nemen.

Innerlijk compas

Je weet dat je een sterke intuitie hebt, maar de afstemming en het vertrouwen mag nog groeien. Alleen met jouw hoofd kom je er niet. Ik leer je te luisteren naar jouw geweldige compas.

 

Introductiesessie

Klaar voor de eerste stap

Neem dan contact met me op voor een introductiesessie.

Tijdens de sessie wordt duidelijk welke invloed jouw hoogsensitiviteit op jou heeft en hoe jij een duurzame doorbraak kunt bereiken. Je krijgt jouw persoonlijke aandachtspunten helder en we bespreken jouw traject op maat.

Jouw investering is 99 euro.