Terug naar jouw essentie als HSP

Krachtige keuzes maken vanuit zelfliefde & vertrouwen

Vanuit mijn persoonlijke & professionele ervaring heb ik het HSP Geluksmodel® ontwikkeld.

Zodat jij kunt floreren als HSP. Je niet langer klein hoeft te houden. Maar jouw hoogsensitiviteit als groeiversneller in te zetten en jouw intuitie als innerlijke compas. Zodat jij krachtige keuzes kunt maken voor de mooiste versie van jezelf en jouw leven.

Ik houd van diepe, duurzame en blijvende transformatie. Daar blijf ik constant voor mezelf aan werken maar gun ik jou ook. Jij als HSP kunt missie gedreven dromen en jezelf toch krachtig neerzetten met beide voeten op de grond.

Ik leer je graag hoe en neem je mee in mijn energie, je hoeft het niet alleen te doen. Je mag terug naar jouw kern, authentiek Zijn. En jezelf constant uitnodigen de connectie met jezelf te behouden en te vergroten.

Mijn naam is Adriana Visser, als kennisexpert in de sociale wetenschappen met een ijzersterkte intuitie kom ik snel tot de kern. Ik kan je begeleiden als expert hoogsensitiviteit vanuit 21 jaar ervaring waarmee ik het HSP Geluksmodel ® ontwikkeld heb.

Terug naar jouw essentie

Ben jij toe aan transformatie op identiteitsniveau, aligned leven & werken vanuit jouw essentie?

Je merkt steeds meer dat jouw hoofd niet alle antwoorden in pacht heeft.
Je wilt de connectie met jouw hart ervaren.
Luisteren naar jouw intuitie.
Voor een blijvende transformatie kom je er niet met alleen gesprekken.
Of je nu belemmerende overtuigingen los te laten hebt, blokkades ervaart. Of vaak getriggerd wordt.
Dan al stevig wilt staan, je ruimte innemen af wilt rekenen met energielekken.
Of Next Level wilt gaan.
Ik combineer coachgesprekken altijd met verdiepende werkvormen.
Zoals Voice Dialogue, energiewerk of hypnocoaching.

Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoogsensitief bent. 
Willemein

Voor mij is het mooie van een sessie met Adriana dat ze me alle ruimte geeft zelf oplossingen te vinden.

En dat doet ze in een veld van vertrouwen zodat ik de weg vind in mezelf en antwoorden zich aandienen.

Het is fijn met iemand te praten die je begrijpt.  “

Trudi

Het HSP Geluksmodel ®

Het HSP Geluksmodel® is ontstaan vanuit mijn missie.

Ik ben van mening dat juist jij met jouw hoogsensitiviteit jouw plek in mag gaan nemen. Maar ook oude stukken mag helen waardoor je het nog niet durft of kunt.

Zodat jij jezelf en jouw missie in de wereld neer kunt zetten. Stopt met geklooi in de marge. Als je eerlijk bent, weet je diep van binnen dat er veel meer in je zit dan er nu uit komt.

Je wordt juist zo moe van het aanpassen aan de gemiddelde norm in plaats van te kiezen voor wat bij jou past. Je krijgt energie van echt jezelf zijn, innerlijk leiderschap nemen. De benodigde stappen komen terug in jouw persoonlijk traject op maat

Net als de lotus mag jij stevig geworteld zijn en tot bloei komen! Vanuit mijn ijzersterke intuitie zie ik waar jij nu staat en waar jij naar toe kunt groeien.

 

 

 

Adriana Visser,

Door mijn hoogsensitiviteit heb ik gefloreerd als professional. In mijn trajecten deel ik mijn kennis met jou en zorg ik dat je de stappen zet voor een blijvende transformatie. Ik ben 21 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en ben 24 jaar coach en docent.

Ook ik had geinvesteerd in mijn persoonlijke groei. Een opleiding op universitair niveau, naast docent, was ik hoofd van de sectie en begeleidde ik stagiaires. En andere functies lagen in het verschiet. Ik was financieel onafhankelijk en hoefde er niet over na te denken of ik de rekeningen kon betalen. Maar ik kreeg steeds vaker het gevoel dat ik mijn kwaliteiten onvoldoende in mijn werk kwijt kon. Na een zware bevalling kreeg ik een burn-out en ik raakte alles wat ik professioneel opgebouwd had kwijt, ik kon letterlijk niets meer.

Specifieke HSP begeleiding bestond er in die tijd nog niet, alles wat je van mij leert is dan ook doorleefd. Je krijgt inzicht in jouw hoogsensitiviteit en leert het als kwaliteit in te zetten.  Zodat jij Next Level in jouw werkgeluk & levensplezier gaat. Ikzelf was nooit zo’n goede coach geworden als ik niet over de rand gegaan was.

Volg jij De Hoogsensitiviteit Podcast al?

Als specialist hoogsensitiviteit bied ik jou inzicht & inspiratie

introductie sessie

Klaar voor de eerste stap

Neem dan contact met me op voor een introductiesessie.

In Leeuwarden dan al online.

Krachtige keuzes maken vanuit zelfliefde & vertrouwen
Als HSP kun je feilloos aanvoelen wat goed voor jou is.
Maar om erop te durven vertrouwen….
Dan al de focus erop te houden bij de keuzes die je maakt.
Consequent voor jezelf te kiezen.
Niet voor minder te gaan.
In de Introductiesessie leer je wat je nu kunt doen om afgestemd te blijven!
Na deze sessie beslis jij of je verder wilt met een traject.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.

Jouw investering is 99 euro.