Van Stress naar Veerkracht & Geluk

Coaching & training voor hoogsensitieve & hoogopgeleide professionals met het HSP Geluksmodel®.

Je ben het zat, wanneer vind je nu eindelijk de balans en hoe houd je hem vast? Je bent vaak moe en alles is dan te veel. Je krijgt steeds meer last van spanning.

Je bent er klaar mee om steeds terug te vallen als er iets gebeurt, doodmoe, overprikkeld of in tranen. Je afvragend of je overspannen wordt of een burn-out krijgt.

Misschien zit je al wel thuis en vraag jij je af hoe je weer aan het werk kunt of het nog lukt. En of je nog wel terug wilt.

Eigenlijk weet je wel dat je anders bent dan het gemiddelde. Maar je wilt het nog niet helemaal onder ogen zien. Maar als je eerlijk bent, weet je dat het tijd wordt om voor jezelf te kiezen. En niet half maar nu echt helemaal. 

En ik zorg ervoor dat jij nu de stappen blijft zetten met de door mij ontwikkelde van werkstress naar werkgeluk methode. Naast de live sessies is er namelijk de mogelijkheid tot tussentijds contact. En je werkt thuis verder aan de online leergang. Zodat jij tot een duurzame doorbraak komt.

Mijn naam is Adriana Visser, als geboren kennisexpert met een ijzersterke intuitie zie ik jouw volle potentie maar ook wat jou nog tegenhoudt. Ik bied jou helderheid & structuur om vooruitgang te boeken en te doorbreken wat jou blokkeert in de omgang met jouw hooggevoeligheid. Zodat jij kunt stoppen met worstelen, meer energie hebt en weet wat jij nodig hebt.

Veel zorgverzekeraars vergoeden deels de kosten vanuit de aanvullende verzekering vanwege mijn aansluiting bij CAT en RBCZ, in het kader van psychosociale therapie. Ik kan niet van iedere polis op de hoogte zijn, dus vraag dit na bij jouw verzekering.

Je bent het worstelen moe

Onrust

Je bent vaak uit balans en ervaart veel onrust, je vraagt je af hoe je balans en rust kunt vinden en vasthouden.

Weinig energie

Je loopt regelmatig leeg en geeft eerder energie aan anderen dan dat je durft te kiezen voor jezelf.

Overprikkeling
Je voelt je vaak overprikkeld, gestresst en moe. Daarnaast zijn je emoties erg heftig.

Ik ben zo fijn geholpen door Adriana. Eindelijk iemand die meteen begrijpt wat je bedoelt zonder heel veel woorden. Ben veel rustiger geworden en kan goed hoofdzaken en bijzaken scheiden nu. Na behandeling geen chaos meer in mijn hoofd. Echt een topper voor als je hoogsensitief bent. 
Willemein

Voor mij is het mooie van een sessie met Adriana dat ze me alle ruimte geeft zelf oplossingen te vinden.

En dat doet ze in een veld van vertrouwen zodat ik de weg vind in mezelf en antwoorden zich aandienen.

Het is fijn met iemand te praten die je begrijpt.  “

Trudi

Hoogsensitiviteit & stress

Door de diepgaande verwerking en bijkomende kenmerken zoals snellere overprikkeling en emotionaliteit heeft een HSP sneller last van stress.

Langdurige stress is voor niemand gezond en als je hooggevoelig bent, voel je de gevolgen des te meer. Maar je kunt leren om weer stevig te staan, zodat je niet langer bang hoeft te zijn, dat je over de rand glijdt naar overspannenheid of burn-out.

Analyse

In het begin van het traject analyseren we jouw stressklachten, stressbronnen en energielekken. We overleggen samen tijdens het intakegesprek welke werkvormen we in gaan zetten. Dit is voor iedereen weer verschillend en dus heel persoonlijk. Daarom krijg je een traject op maat. Er is hierbij aandacht voor lichamelijke, geestelijke, emotionele & energetische aspecten.

Je werkt gemiddeld zo’n 47 jaar en ook al heb je als HSP meer kans op stressklachten, het kan ook echt anders. En een burn-out is niet onvermijdelijk. In het therapietraject gaan we voor een blijvende doorbraak, doordat we alle stappen nemen die van werkstress naar werkgeluk leiden.

Openstellen voor jouw hoogsensitiviteit

Het wordt tijd dat jij je openstelt voor jouw hoogsensitiviteit en stopt met halfslachtige pogingen. Met alleen boeken lezen of op internet rondkijken, kom je er niet.

Het is tijd om voor jezelf  te kiezen en wat jij echt nodig hebt. Zodat je ontspannen en in balans blijft. Maar ook veerkrachtig op stress kunt reageren.

We werken aan; 

 • inzicht in jouw hoogsensitviteit

 • inzicht in stressbronnen

 • inzicht in omgang met stress

 • herstel energie, veerkracht en vitaliteit

 • versterken van vaardigheden in de omgang met stress

 • ontspanningstechnieken leren

 • herkennen en omgaan met stressverhogende gedachten

 • aanpakken stressverhogende omgevingsfactoren

 • gezien en gehoord worden als HSP
  de valkuilen van hoogsensitiviteit

Jouw persoonlijke balans

Hoe zou het zijn als je jouw sensitieve lifestyle ontwikkelt. Kiest voor zelfzorg, liever en vriendelijker voor jezelf zijn.

Jezelf en jouw behoeftes meer centraal gaat zetten. Zodat je niet meer overprikkeld of over emotioneel hoeft te raken. Dat je meer gelijkmoedig en gelijkmatig mag blijven.

Ik leer je hoe en jij onderzoekt wat echt bij je past. 

Jouw lichaam geeft duidelijk aan wat je nodig hebt, je gaat hier meer naar luisteren. Grenzen en behoeftes worden steeds beter voelbaar en vragen om ruimte en invulling.

Als HSP bedrijf je eigenlijk topsport, zelfzorg is dan ook een prioriteit.

Adriana Visser, Premium HSP coach, therapeut & auteur

Door mijn hoogsensitiviteit heb ik gefloreerd als professional. In mijn trajecten deel ik mijn kennis met jou en zorg ik dat je de stappen zet voor een blijvende transformatie. Ik ben 19 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en ben 24 jaar coach en docent.

Ook ik had geinvesteerd in mijn persoonlijke groei. Een opleiding op universitair niveau, naast docent, was ik hoofd van de sectie en begeleidde ik stageaires. En andere functies lagen in het verschiet. Ik was financieel onafhankelijk en hoefde er niet over na te denken of ik de rekeningen kon betalen. Maar ik kreeg steeds vaker het gevoel dat ik mijn kwaliteiten onvoldoende in mijn werk kwijt kon. Na een zware bevalling kreeg ik een burn-out en ik raakte alles wat ik professioneel opgebouwd had kwijt, ik kon letterlijk niets meer.

Specifieke HSP begeleiding bestond er in die tijd nog niet, alles wat je van mij leert is dan ook doorleefd. Je krijgt inzicht in jouw hoogsensitiviteit en leert het als kwaliteit in te zetten.  Zodat jij Next Level in jouw werkgeluk gaat. Ikzelf was nooit zo’n goede coach geworden als ik niet over de rand gegaan was.

Vanwege mijn aansluiting bij de CAT en RBCZ kunt u in aanmerking komen voor een gedeeltelijke vergoeding van de kosten voor therapie vanuit de aanvullende verzekering. Dit geldt niet voor coaching. Over coaching moet nog BTW geheven worden.

HSP Introductiesessie

Met Adriana Visser?

Live of online in overleg

Iedere HSP is anders. Tijdens de Introductiesessie wordt duidelijk welke invloed jouw hoogsensitiviteit op jou heeft en hoe jij een duurzame doorbraak kunt bereiken.

 Na het gesprek ontvang je een samenvatting van de sessie in combinatie met een vrijblijvend coach- dan al therapievoorstel.

Jouw investering bedraagt tijdelijk slechts 89 euro voor de sessie, vragenlijsten en adviezen.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.

Volg jij De Hoogsensitiviteit Podcast al?

Als specialist hoogsensitiviteit bied ik jou inzicht & inspiratie