Van overleven naar leven

Doorbreek in dit korte effectieve therapietraject jouw blokkades en belemmerende overtuigingen. Van oude patronen naar een blijvende doorbraak.

Helderheid

Er zijn van die periodes in je leven dat je het allemaal niet meer helder voor ogen hebt. En dan wil je begeleiding om alles op een rijtje te krijgen.

Zodat je weer overzicht krijgt.  Of je wilt dat iemand gewoon naar je luistert.

En dat jouw hoogsensitiviteit als vanzelfsprekendheid meegenomen wordt in de gesprekken. Zodat jij je echt begrepen voelt.

Ik ben 20 jaar gespecialiseerd in hooggevoeligheid en zelf HSP.

Gesprekstherapie voor HSP

Counselling kan steun geven in moeilijke periodes in het leven, waardoor het leven minder prettig geworden is en als gevolg daarvan emotionele en geestelijke klachten ontstaan zijn. Hierbij kunt u denken aan angst, stress, depressie e.d. Deze gevoelens kunnen het gevolg van bepaalde omstandigheden zijn, zoals bijvoorbeeld relatieproblemen of ziekte. Maar soms is het voor de persoon zelf niet duidelijk waarom hij of zij zich zo voelt. Specifieke problemen waarbij counselling een helpende hand kan bieden, zijn bijvoorbeeld:
depressie
angst
stress
overmatige boosheid
overdreven afhankelijkheid
rouw-,verliesverwerking
relatieproblemen!

Doorbreek je blokkades

Je ervaart al jaren blokkades op wie je bent en wat je wilt. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je steeds niet om ze blijvend te doorbreken. In dit korte effectieve traject gaan we dit onderzoeken en neem je de stappen om dit te bereiken.

Je leert jouw gedachten, gevoel en gedrag sturen. Niet langer een speelbal, het ene moment vol energie en het volgende weer helemaal leeg. Stoppen met dingen doen die je niet langer wilt doen. Van overleven naar leven gaan.

Ik heb in 20 jaar mijn eigen unieke en effectieve methode voor HSP ontwikkeld. Vanuit de krachtige combinatie van positieve psychologie, NLP & lichte hypnose werken we aan jouw doorbraak.

 

 

Veel zorgverzekeraars vergoeden deels de kosten vanuit de aanvullende verzekering vanwege mijn aansluiting bij CAT en RBCZ, in het kader van psychosociale therapie of psychotherapie. Ik kan niet van iedere polis op de hoogte zijn, dus vraag dit na bij jouw verzekering.

 Als jij echt serieus in jezelf wilt investeren en gecommitteerd bent aan jouw proces, neem dan gerust contact met me op.

Als je het alleen had gekund had je het al gedaan

Je vraagt je regelmatig of waarom het je niet lukt om tot een blijvende verandering te komen. De frustratie stapelt zich op. Het kost je tijd, geld, energie en geluk.

Als ik je nu vertel dat belemmerende gedachten, overtuigingen dan al blokkades uit het onderbewustzijn komen. En dat je ze dus niet alleen met jouw verstand kunt doorbreken.

En dat jij niet gefaald hebt maar dat ik jou kan helpen om jouw onbewuste handrem te deblokkeren door te werken met jouw onderbewustzijn.

Snel en effectief naar helpende gedachten en overtuigingen!

Gratis Kennismakingsgesprek

Met Adriana Visser?

Live of online in overleg

Denk je erover om een traject te volgen, maar vraag jij je af wat een geschikte keuze voor jou is? Tijdens dit verhelderend gesprek bespreken we jouw wensen en kijken we of er een klik is.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.