Doorbreek jouw blokkades

Doorbreek in dit korte effectieve traject jouw blokkades en belemmerende overtuigingen. Van oude patronen naar een blijvende doorbraak.  Ga van overleven naar leven. Ik leer je vanuit meer dan 20 jaar ervaring hoe.

Kom je maar niet verder?

Herkenbaar?
Er moet nu iets veranderen, zo gaat het niet langer
Ik ben klaar met de stress, het sloopt me volledig
Ik krijg maar geen rust in mijn hoofd, ik ben doodmoe en blijf maar piekeren
Ik vraag me steeds wat anderen van me denken en of ik het wel goed doe
Ik wil meer zelfvertrouwen, er gaan kansen aan mij voorbij
Mijn eigenwaarde is te klein, ik wil niet steeds aan mezelf twijfelen
Ik ben onzeker en denk negatief over mezelf
Ik ben bang om te falen waardoor ik dicht klap

Ik wil weer kunnen genieten
Ik wil positief denken
Ik wil mezelf kunnen zijn
Ik wil de regie terug

Maar vraag jij je af hoe?
Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als docent, coach & therapeut in het doorbreken van belemmerende overtuigingen en blokkades.

Veel HSP voelen blokkades

Je ervaart al jaren blokkades op wie je bent en wat je wilt. Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je steeds niet om ze blijvend te doorbreken. In dit korte effectieve traject gaan we dit onderzoeken en neem je de stappen om dit te bereiken.

Je leert jouw gedachten, gevoel en gedrag sturen. Niet langer een speelbal, het ene moment vol energie en het volgende weer helemaal leeg. Stoppen met dingen doen die je niet langer wilt doen. Van overleven naar leven gaan.

Ik heb in 19 jaar mijn eigen unieke en effectieve methode voor HSP ontwikkeld. Vanuit de krachtige combinatie van positieve psychologie, NLP & lichte hypnose werken we aan jouw doorbraak.

Je kunt dit traject los volgen maar het wordt ook vaak gecombineerd met het programma “De kern van hoogsensitiviteit.”

 

 

Naar de gewenste situatie

We maken een plan van aanpak om de gewenste situatie te bereiken. Daarvoor gaan we de volgende stappen nemen

  1. We brengen jouw huidige situatie in kaart
  2. We maken jouw gewenste situatie helder
  3. We onderzoeken obstakels (beperkende gedachten, gevoelens en gedragingen) die tussen de huidige situatie en de gewenste situatie staan
  4. We zetten hulpbronnen in (versterkende gedachten, gevoelens en gedragingen) die nodig zijn om van de huidige situatie naar de gewenste situatie te komen
  5. De obstakels uit stap 3 gaan we ongedaan maken met NLP technieken( eventueel hypnose)
  6. De hulpbronnen uit stap 4 installeren we met NLP technieken( eventueel hypnose)

Als je het zelf had gekund, had je het al gedaan

Je vraagt je regelmatig of waarom het je niet lukt om tot een blijvende verandering te komen. De frustratie stapelt zich op. Het kost je tijd, geld, energie en geluk.

Als ik je nu vertel dat belemmerende gedachten, overtuigingen dan al blokkades uit het onderbewustzijn komen. En dat je ze dus niet alleen met jouw verstand kunt doorbreken.

En dat jij niet gefaald hebt maar dat ik jou kan helpen om jouw onbewuste handrem te deblokkeren door te werken met jouw onderbewustzijn.

Snel en effectief naar helpende gedachten en overtuigingen!

 

 

Hooggevoeligheid & hypnotherapie

Veel HSP hebben behoefte aan diepe ontspanning en verwerking. Hypnose helpt hierbij. Daarnaast zelf veel HSP ook juist in staat om hypnotherapie op een diep niveau te ervaren. Ze bereiken snel resultaat. Hypnose is heel geschikt om positieve suggesties aan het onderbewustzijn te geven, bijvoorbeeld positiever over jezelf leren denken, makkelijker kunnen ontspannen, minder angstig te zijn, je sterker voelen enzovoorts.
Onder hypnose ontstaat een bewustzijnsverandering, waardoor het mogelijk wordt in contact te treden met het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn bevat o.a. informatie omtrent blokkades, verstoringen en trauma’s (zelfs als we die weggestopt hebben). Daarnaast is het onderbewustzijn meer direct toegankelijk voor het aanbieden van suggesties m.b.t. het helingsproces.
De hypnose is eigenlijk een trance, die je ook zelf kunt beleven door volledig op te gaan in een boek, film of dagdroom. Tijdens de trance bent je bewust van jezelf , het is dus een fabeltje dat je volledig onder invloed bent van de therapeut. Je hebt altijd de keuze, ook in trance, om bepaalde dingen wel of niet te zeggen dan al te doen.

Wil je op een dieper niveau in balans komen & blijven?

Ik wil een traject boeken

Een afspraak is op korte termijn mogelijk