Ga Next Level met jouw business, ontwikkel jouw Innerlijk leiderschap

Je weet dat er persoonlijk leiderschap nodig is om de volgende stap  Je voelt blokkades en belemmerende overtuigingen op jouw persoonlijke & business groei. Je blijft hangen en komt niet naar jouw Next Level.

Mijn naam is Adriana Visser, als geboren kennisexpert met een ijzersterke intuitie zie ik jouw volle potentie maar ook wat jou nog tegenhoudt. Ik bied jou helderheid & structuur om vooruitgang te boeken en te doorbreken wat jou blokkeert in het behalen van jouw businessdoelen.  En jij de vrijheid voelt om je zelf te zijn en authentieke, krachtige keuzes te maken. Je gaat moeiteloosheid ervaren. Door te groeien als ondernemer groeit jouw onderneming.

22 jaar docent & coach in intuitieve ontwikkeling heb ik Nu voor jou gebundeld in krachtige trajecten & opleidingen.

De handrem gaat eraf, belemmerende overtuigingen en angsten worden doorbroken. Zodat jij vanuit de krachtige combinatie van intuitie, energie & mindset Next Level kunt gaan. Nu jouw missie vanuit alignment manifesteren. 

Your business, your rules

Als intuitieve ondernemer herken jij je vaak niet in de gemiddelde ondernemersadviezen. En als jij ze toepast, voelt het vaak net niet goed. Of je energie werkt niet mee. Je denkt regelmatig dat je het allemaal niet goed doet en dat je nog harder moet gaan werken.

Je mag nu stoppen met aan jezelf twijfelen.

Intuitief ondernemen is een vak apart & ik leer je hoe het werkt.

 

NAAR JOUW NEXT LEVEL

 

Samen gaan we patronen, belemmerende overtuigingen, angsten en blokkades doorbreken. Zodat jij jezelf authentiek gaat manifesteren

Jij energie en kracht ervaart door jezelf te zijn, je niet langer aan te passen aan de gemiddelde norm. Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer energie jij hebt en hoe gelukkiger jij bent.

Jij transformeert niet alleen jezelf maar straalt jouw energie ook uit naar jouw omgeving, geliefden, werk of onderneming. Je beinvloedt de wereld met jouw empathie, vanuit liefdevolle verbinding.

Je leert niet alleen jouw mindset te veranderen. Niet alleen het goud van jouw sensitiviteit te zien. Je krijgt ook de sleutels om het goud in jezelf en jouw leven te manifesteren, zodat het niet alleen in jouw hoofd blijft zitten.

Je leert te vertrouwen op jouw intuitie en als jouw innerlijke compas in te zetten. zodat jij de juiste keuzes maakt. Vanuit een ontspannen vertrouwen, omdat je voelt dat je er zielsgelukkig van wordt.

Je gaat focus houden op jouw verlangen, zodat jouw vuur niet afzwakt naar een waakvlammetje.

Dit is een compleet en diepgaand traject dat levensveranderend is, doordat jij jouw sensitiviteit gaat omarmen en voor je gaat laten werken. Zodat jij jouw behoeftes en verlangens mag gaan leven. En jezelf kunt zijn.

Wil jij door jezelf te zijn, jouw droom en missie neer te zetten jouw geld verdienen?

Door mijn ijzersterkte intuitie zie ik jouw goud en wat jou nog tegenhoudt. We gaan snel naar de kern door in de trajecten ook gebruik te maken van innerlijk werk & energiewerk. Zodat jij een shift maakt en groeit naar jouw Next level.

Reviews

Eind 2019 liep ik vast in mijn eigen onderneming. Ik werkte hard om mijn eigen coachingspraktijk op te zetten, maar ik werkte veel te hard en kreeg er veel te weinig energie voor terug. Wat maakte dat ik ging twijfelen of ondernemen wel de juiste weg was voor mij.

 Adriana liet mij inzien dat ik me veel meer mocht focussen op de doelgroep waar ik zelf ook energie van kreeg en waar ik echt goed in was. Ook liet zij mij inzien hoe belangrijk je eigen rust en ontspanning is naast de onderneming. Dat het oké is soms even achteruit te leunen en te zien wat er ontstaat vanuit het vertrouwen hierin.

Ondertussen loopt mijn praktijk veel beter en heb ik energie over om te genieten van het leven.

Jelly

Afgelopen week een sessie bij Adriana gehad. Soms loop je als hsp`er even vast en zie je door de bomen het bos niet meer. Bij mij speelde er even zoveel dat ik geen overzicht en focus meer had en alleen maar aan het bedenken was.

Adriana heeft de gave om je aan te voelen en je weer stevig in je kracht te zetten. Wat is je talent, je passie, wat geeft je energie en vooral, wat heb je nodig? Gewoon weer even terug naar jezelf. En ineens is het weer helder. Ja, zo ga ik het doen!

De focus is weer terug en nieuwe ideeën worden geboren, ik ben er weer! Wetende dat ik, als ik het weer even kwijt ben, altijd weer even met Adriana kan brainstormen om de focus weer helder te krijgen. Heerlijk!

Tjitske

Adriana Visser, Kennisexpert met ijzersterke intuitie

Toen ik 21 jaar geleden met mijn centrum voor intuitieve ontwikkeling begon, deed ik dat puur op basis van mijn intuitie, energetisch en op zielsniveau. Ondertussen heb ik veel over strategie bijgeleerd en weet ik dat het niet werkt zonder het intuitieve deel.

Ik leer jou nu hoe jij jouw ambities verwezelijkt en next level met jouw intuitie gaat. Wijs jou de weg, neem je mee in mijn energie.

Ik heb het pad al bewandeld en anderen de weg hierin gewezen. Ondertussen ben ik 24 jaar docent en ben ik 19 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit. Ik heb altijd veel tijd en geld geinvesteerd in mijn ontwikkeling en blijf dit ook doen.

Ik leer je hoe en zorg ervoor dat je de benodigde stappen gaat zetten.  Twijfels en angsten overboord zet. Je hoeft het dit keer niet alleen te doen.

Zodat jij de Echte ondernemervrijheid ervaart; vrijheid om jezelf te zijn en voor het leven te kiezen dat bij jou past.

Herkenbaar?

 • Je wilt dat jouw onderneming jou ondersteunt in wie je bent en wat jij nodig hebt
 • Je vraagt je af waarom het andere ondernemers wel lukt
 • Je twijfelt steeds meer aan jezelf
 • Je wilt makkelijker met jouw sensitiviteit omgaan
 • Je wilt jouw sensitiviteit voor je laten werken
 • Jouw energie wisselt en je vraagt je af hoe je daarmee om moet gaan
 • Je bent zat van moeizaam geworstel en vraagt je af of het anders kan
 • Je hebt moeite jouw grenzen aan te geven, jouw clienten bepalen jouw agenda
 • Je wilt jezelf krachtiger neerzetten en voor jouw waarde staan
 • Jouw onderneming kost je te veel energie
 • Je mist de ondernemersvrijheid
 • Je weet dat er meer in jou en jouw onderneming zit
 • Je kunt jouw persoonlijke waardes niet in jouw business terugvinden
 • Je wilt meer vanuit jouw hart ondernemen
 • Je bent niet automatisch zichtbaar
 • Je wilt voor jezelf kiezen
 • Je vindt het een uitdaging om op jouw intuitie te vertrouwen

 

De regie terug

Wil jij ook meer vrijheid? Jouw eigen krachtige keuzes maken? Onafhankelijk zijn? De handrem eraf ? Gaan staan voor jouw waarde? Kiezen voor jouw droom? Next Level met jouw sensitiviteit gaan?

Kies dan Nu echt voor jezelf

Ik zie jouw potentie maar ook welke angsten, belemmeringen en blokkades je te doorbreken hebt. Met mij als jouw mentor gaan we naar de kern en voor de definitieve doorbraak. Zodat je stopt met jezelf aan te passen.

Makkelijker

Ik vertel en leer jou welke stappen je te nemen hebt. En samen zetten we ze om jouw doelen te bereiken.

Sneller

We gaan onderzoeken wat jouw groei nog tegenhoudt. En gaan deze belemmeringen opruimen, door snel naar de kern te gaan.

Focus

Jouw eigenwaarde groeit door het besef dat je het waard bent om voor jezelf te kiezen. En door het besef wat jouw kwaliteiten en mogelijkheden zijn.

Zingeving

We ontdekken hoe jij meer zin aan jouw werk kunt geven en wat zingeving voor jou inhoudt. Zodat je meer werkgeluk gaat ervaren.

Energie

Je maakt keuzes van binnenuit die jou energie geven. En leert jouw grenzen te bewaken, los te laten en weer op te laden.

Regie

Je gaat krachtige de regie nemen over jezelf, jouw werk of onderneming. voortaan bewandel jij jouw eigen pad.

Je hoeft het niet alleen te doen

Wil jij Nu voor jezelf kiezen en de krachtige combinatie van jouw sensitiviteit en andere kwaliteiten gaan inzetten zodat jij keuzes gaat maken die jou Echt gelukkig maken?
Mijn sensitiviteit is mijn grote kracht en heeft ervoor gezorgd dat ik krachtig ben gaan staan in mijn leven en werk.
We gaan samen aan de slag, zodat jij authentiek jezelf kunt zijn.

Jaar docent & trainer

Jaar expert persoonlijke ontwikkeling

jaar HSP Specialist

Ben jij die coach met een missie die geld wil verdienen door zichzelf te zijn? Wil jij je dromen waarmaken? Vanuit vrijheid leven & ondernemen?

Jezelf zijn

Door jezelf te kunnen en mogen zijn op jouw werk, geeft het jou energie en plezier. We bekijken wat je kunt veranderen in jouw werk zodat je meer ontspannen jezelf kunt zijn.

Werken vanuit jouw kwaliteiten

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Inzicht

Je gaat jouw kwaliteiten als HSP bewust inzetten in jouw werk. We onderzoeken samen wat jouw talenten zijn en hoe je deze beter kunt gaan inzetten.

Omgaan met jouw sensitiviteit

Als je het nog lastig vind om goed om te gaan met jouw sensitiviteit op jouw werk, gaan we er samen aan werken dat het makkelijker voor jou wordt. Zodat je meer energie krijgt.

Sensitiviteit als kwaliteit

Je hebt al langer het idee om jouw sensitiviteit voor je te laten werken. Maar je weet nog niet goed hoe. We gaan samen de stappen in jouw professionele groei nemen.

Innerlijk compas

Je weet dat je een sterke intuitie hebt, maar de afstemming en het vertrouwen mag nog groeien. Alleen met jouw hoofd kom je er niet. Ik leer je te luisteren naar jouw geweldige compas.

Sleutels

Mijn persoonlijk sleutels om te floreren als HSP zet ik ook in om jouw behoeftes & verlangens bewust te maken en neer te gaan zetten. Als kennisexpert verschaf ik jou de benodigde helderheid en structuur.
Tijdens de opleiding die jij kiest draag ook kennis aan jou over zodat jij ook stappen met deze sleutels kunt gaan zetten.

Mijn doel is om jou een bewustbewordingsproces te laten doorlopen op een praktische manier die je meteen vanaf het begin kunt gaan inzetten. Om hier vervolgens gaandeweg steeds verder in te gaan groeien.

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Gelukspsychologie
 • Persoonlijk leiderschap

Mentorsessie

Met Adriana Visser?

Tijdens de sessie wordt duidelijk hoe  je nog kunt groeien om de regie over jouw praktijk te nemen. Zodat jij kunt kiezen voor de mooiste versie van jezelf & jouw leven. 

Als HSP kun je feilloos aanvoelen wat goed voor jou is.
Maar om erop te durven vertrouwen….
Dan al de focus erop te houden bij de keuzes die je maakt.
Consequent voor jezelf te kiezen.
Niet voor minder te gaan.
Jouw investering bedraagt 139 euro.