Stevig staan & in balans

Energiewerk voor HSP

Je wilt meer energie & een basis leggen voor jouw levensplezier & als HSP. Het moet anders maar je weet niet hoe.

 

Ik ga je begeleiden om meer energie te krijgen en te behouden. Om gelukkiger te zijn doordat je makkelijker met jouw sensitiviteit om gaat.

Bewust omgaan met jouw energie

Je wordt bewust van jouw eigen energie en (hoog) gevoeligheid en kunt hier positieve invloed op uitoefenen.

Je leert jezelf weer in balans te brengen en te beschermen tegen een te veel aanprikkels uit je omgeving en emoties die je van anderen aanvult Door de diepgaande verwerking en empathie kun je snel uitgeput raken.

De wijze waarop dit gebeurt, verschilt per persoon, ik begeleid je op deze persoonlijke ontdekkingstocht. In ieder geval help ik je eerst jouw balans en kracht te vinden of te vergroten, vervolgens kijken we op welke manier jij dit het beste kan vasthouden.

In mijn praktijk en vanuit onderzoek heb ik een vragenlijst ontwikkeld om vast te stellen wat jou als HSP energie kost en jou juist energie geeft. Deze lijst en het intake gesprek vormen ons startpunt

 

De gelukkige, vitale versie van jezelf

Je hebt wat over hoogsensitiviteit gelezen en oefeningen gedaan, de ene keer gaat het beter dan de andere keer.

Ondertussen wordt het jou duidelijk dat er geen makkelijke snelle oplossingen voor handen zijn. Het wordt tijd om voor jezelf te kiezen. Jouw sensitiviteit onder ogen te zien en te doen wat nodig is.

Zodat jij eindelijk voor een blijvende oplossing kunt kiezen, want daar draait het om dat je de verantwoordelijkheid neemt om de juiste keuzes voor jezelf te maken.

 

Bewust Hoogsensiteif

Mijn doel is dan ook jou te leren hoe je plezier kunt hebben van jouw hooggevoeligheid en jouw de vaardigheden aan te reiken die je nodig hebt. Denk b.v. aan;

  • stevig geaard zijn
  • in jouw centrum blijven
  • je af kunnen sluiten bij te veel prikkels
  • weten welke gevoelens van jou of van een ander zijn
  • jezelf kunnen beschermen
  • jezelf kunnen opladen
  • je kunnen ontspannen
  • een goed contact met jouw lichaam hebben
  • grenzen aangeven en ervaren
  • niet langer alles binnen laten komen

Verhoging van je energiepeil en zelfbescherming

Allereerst is het van belang dat je je energie peil hoog houdt dan al verhoogt, vervolgens kun je dan, indien nodig, jezelf beschermen tegen ongewenste invloeden.

Bewust sensitief

Je gaat jouw sensiviteit zo bewust mogelijk maken. Zodat je precies weet hoe het bij jou werkt en wat je nodig hebt vanuit jouw basis.

Grenzen

Ook al voel je perfect aan wat de ander nodig heeft, dan wil dat nog niet zeggen dat het ten koste van jezelf hoeft te gaan.

Voor jezelf kiezen

Als HSP vind je het niet makkelijk om voor jezelf te kiezen. Maar als jij gaat voor de gelukkige & vitale versie van jezelf, is het nu de hoogste tijd.

Krachtig neerzetten

Ik leer je hoe jij jouw energie kunt gebruiken om jezelf op authentieke wijze krachtig neer te zetten en jouw ruimte in te nemen.

Wat zijn jouw resultaten

Je hebt weer energie

Je geniet meer van het leven

Je bent meer ontspannen

Je weet wat je nodig hebt

Je gaat bewust met jouw sensitiviteit om

Je bewaakt jouw grenzen

Je hebt jouw waardes helder

Je kiest voor jezelf

Je zet jezelf krachtig neer

Je hebt inzicht in jouw sensitiviteit

Je bent jezelf

Je weet wat jij nodig hebt

Alles is energie

Vertrouw erop dat jij jezelf op energie kunt afstemmen en ermee kunt werken. Het voor en door je kunt laten werken. Je werkt nu onbeuwst met energie, waardoor je vaak energie weggeeft of leegloopt. Ik leer je bewust met jouw energie te gaan werken.

Reviews

Adriana heeft mij geleerd mezelf te worden. Het is zo fijn om iemand te ontmoeten die begrijpt hoe je werkt. Ze heeft me leren omgaan met gebeurtenissen in het verleden, me beter leren loslaten en me helpen mijn zelfvertrouwen te versterken en te durven geloven in mezelf.
Zij legde mij uit dat sensitief zijn mooi is en mij mij maakt, hoe ik steeds meer kan genieten van het leven zonder in de valkuilen van hsp zijn te trappen. Dat doe ik soms nog maar dan kan ik altijd weer bij haar terecht. Die openheid voelt zo fijn! Ik gun iedereen een coach zoals Adriana!

Judith

Adriana ontvangt je met een rustige en open houding wat mij direct op mijn gemak stelde. De manier waarop Adriana vragen stelt geeft je stof tot nadenken en om bepaalde inzichten te krijgen.

Doordat er ruimte is voor HSP kenmerken voelde ik mij eindelijk begrepen. Ik weet nu waarom ik bepaalde dingen juist wel belangrijk vind en andere zaken niet. Hierdoor ontstond er vaak bij beide partijen op het werk onbegrip. Door de regie te pakken en dit voor te zijn bereik ik nu wel  wat voordat ik bij Adriana kwam niet lukte.

Nynke

HSP Inzichtsessie

Met Adriana Visser?

Live of online in overleg

Benieuwd naar wat energiewerk voor jou zou kunnen veranderen?

 Na het gesprek ontvang je een samenvatting van de sessie in combinatie met een coach- dan al therapievoorstel.

Jouw investering bedraagt tijdelijk slechts 80 euro voor de sessie, vragenlijsten en adviezen.

Ik wil met je werken als je commitment maakt én toont.  Als je de verantwoordelijkheid neemt en op jezelf kunt reflecteren.