Laat jouw hoogsensitiviteit voor je werken

Stevig staan als HSP

We werken online of in Leeuwarden dan al een combinatie van beide

Als jij jouw sensitiviteit gaat omarmen gaat deze voor je werken. Van inzicht in jouw gebruiksaanwijzing groei je naar het maken van bewuste keuzes.

Je leert hoe jouw hoogsensitiviteit bij jou werkt. Dit is namelijk bij iedereen anders.

Daarnaast gaan we samen patronen, belemmerende overtuigingen, angsten en blokkades doorbreken. Zodat jij jezelf authentiek gaat manifesteren
Jij energie en kracht ervaart door jezelf te zijn, je niet langer aan te passen aan de gemiddelde norm. Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer energie jij hebt en hoe gelukkiger jij bent.

Je leert te vertrouwen op jouw intuitie en als jouw innerlijke compas in te zetten. zodat jij de juiste keuzes maakt. Vanuit een ontspannen vertrouwen, omdat je voelt dat je er zielsgelukkig van wordt.
Je gaat focus houden op jouw verlangen, zodat jouw vuur niet afzwakt naar een waakvlammetje.

Hoogsensitiviteit & stress

Je bent Nu chronisch overprikkeld en vraagt je af of je misschien zelfs wel overspannen of burn-out bent
Je loopt vast met jouw hoogsensitiviteit en wilt weten hoe het precies bij jou werkt
Je loopt regelmatig leeg en geeft eerder energie aan anderen dan dat je durft te kiezen voor jezelf

Er wordt veel van je gevraagd maar je kunt niet meer goed opladen
Je voelt je vaak overprikkeld, gestresst en moe.

Daarnaast zijn je emoties erg heftig. Je stopt ze zoveel mogelijk weg, omdat je niet zeker weet of je het er nu wel bij kunt hebben

Je bent vaak uit balans en ervaart veel onrust, je vraagt je af hoe je balans en rust kunt vinden en vasthouden

Je wilt belemmerende overtuigingen en blokkades doorbreken.

“Adriana heb ik uitgekozen in mijn zoektocht naar hulp. Adriana is gespecialiseerd in verschillende vakgebieden wat voor mij goed voelde, bij mij past. Tijdens de eerste ontmoeting voelde ik mij op mijn gemak, om mijn verhaal te durven delen, zonder enig ongemak. Adriana heeft een warm, rustige open houding en een luisterend oor, zonder enig oordeel. Er werden precies de juiste vragen gesteld op de juiste momenten. Ik had innerlijk kind stukken wat nog verder mocht helen, iemand die mij daar in kon “ondersteunen”. Adriana wist heel goed om verheldering te geven in mijn verhaal, zodat kwetsbare stukken voor mij duidelijk werden..stukken vielen op zijn plek, daar waar ik verder mocht gaan onderzoeken. Mede door hypnotherapie en energetisch werk van Adriana heb ik (ook) mijn gevoeligheid beter leren (er)kennen, dit wat mijn kracht is in dit leven. Het voelde alsof ik niet voor niets bij Adriana terecht was gekomen. Adriana wist mijn kracht goed te benadrukken, dat het helemaal oke is om “gewoon te mogen zijn” vanuit mijn essentie. Ik durf daarin steeds meer mijn ruimte in te nemen. Naast al haar professionele kennis/ vakwerk wat ze vanuit haar intuïtie super goed doet, vind ik Adriana een ontzettend fijn, zacht mens. Ik ben haar dankbaar voor al haar hulp op mijn pad. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een “steun in je rug” kan gebruiken.”

Sharona

Adriana heeft me heel goed aangevoeld en begeleid op mijn weg naar mijn authenticiteit.

De hypnose-techniek die zij gebruikte vond ik elke keer weer een feestje, wat gaf dat een ruimte.

Dick

Jouw hersenen werken anders

Laat ik eerst een groot misverstand uit de weg ruimen. Hoogsensitiviteit is niet synoniem aan overprikkeling of over emotioneel zijn. Waar het wel om draait, is dat jouw hersenen anders werken als je hoogsensitief bent. Dat heeft men wetenschappelijk aangetoond door onderzoek en MRI scans.

Bij mensen met hoogsensitiviteit zie je namelijk dat er meer hersengebieden actief zijn. Dit noemen we diepgaande verwerking. Mensen die hoogsensitief zijn, denken daadwerkelijk anders.

Als HSP specialist kan ik je vertellen dat diepgaande verwerking  dus de kern van jouw hooggevoeligheid vormt. En daarmee de bron tot inzicht in en groei met jouw hoogsensitiviteit.

Wat leer je

Je krijgt kennis over jouw hoogsensitieve brein en leert hoe je er een positieve invloed op uit kunt oefenen met o.a. jouw gedachten.

Je leert hoe jouw zintuigen en brein daadwerkelijk anders werken en welke invloed dit op jou en jouw leven heeft.

Je leert overprikkeling te herkennen, hoe je het kunt voorkomen en als je al overprikkeld bent, manieren om weer in balans te komen.

Je krijgt inzicht in jouw emoties en hoe deze te kalmeren. En je leert de achterliggende behoeften herkennen en vervullen.

Je leert welke type HSP jij bent en wat dit voor jou betekent.

Door de bewuste toepassing groei jij snel naar een krachtige mindset en meer zelfvertrouwen. Je staat niet langer stil en boekt blijvende vooruitgang.

Helderheid, innerlijke rust & kracht

 

Je vindt jouw balans & leert veerkrachtig om te gaan met stress

Innerlijke rust

Door met de aandacht naar binnen te keren, leer je de focus te houden op wat jij nodig hebt.

Krachtige gedachten

Je leert een krachtige mindset te ontwikkelen waardoor je meer voor jezelf en jouw leven gaat staan.

Energie

Je leert wat of wie jou energie kost of wat juist een energiegever voor jou is. Hoe jij jouw energie beschermt en stevig blijft staan.

Innerlijke wijsheid

Je leert beter en meer naar jezelf te luisteren. Waardoor je krachtiger staat.

jaar expert hoogsensitiviteit

Jaar docent & coach

Jaar specialist stress & burn-out

Eigenwaarde

Er zijn net zoveel mannen als vrouwen hoogsensitief. Ik ben opgegroeid met een hoogsensitieve vader en heb een hoogsensitieve zoon. Ik durf dan ook te stellen dat je als man zijnde zowel sensitief als mannelijk kunt zijn. 

Door mijn ouders heb ik al jong mijn eigen gebruikaanwijzing als HSP geleerd. Helaas heb ik ook van dichtbij meegemaakt wat het met je doet als je in jouw werk niet de ruimte krijgt om jezelf te mogen zijn en je de regie kwijt raakt om te doen wat jij nodig hebt. Waardoor hoogsensitiviteit een probleem wordt i.p.v. een  kwaliteit. Zowel mijn vader als ik hebben er een burn-out aan over gehouden.

Mijn gedrevenheid om jou inzicht te geven, begrip en de juiste werkomstandigheden te creeren komt hier dan ook vandaan. Het kan niet zo zijn dat alle HSP met een burn-out aan de zijlijn komen te staan.

Door jouw sensitiviteit ben je erg gericht op wat anderen nodig hebben. Regelmatig laat je hun behoeftes voor de jouwe gaan. Je mag echt voor jezelf gaan kiezen! En steeds meer gaan loslaten wat anderen van je denken of vinden of zelfs voor je menen te mogen bepalen. Ik weet dat het moeilijk voor je is. Als HSP ben je exra gevoelig voor afwijzing. Je voelt je al anders of het wordt tegen je gezegd. Maar anders is niet minder!

De kracht van gedachten

Als HSP verwerk je alles diepgaand en denk je dus ook veel na. Je ziet sneller problemen maar ook oplossingen. En wij gaan ons nu richten op jouw gedachtenkracht!

Jouw mindset bepaalt grotendeels hoe jouw leven eruit ziet. Om jouw leven te veranderen moet je jouw gedachten veranderen. Negatieve gedachten zie je veerkrachtig onder ogen. En laat los waar je geen invloed op hebt.

Vervolgens focus jij jouw gedachten op waar jij naar toe wilt. Houd je niet in bij jouw verlangens, behoeftes en wensen. Gun jezelf het beste. Zie het, voel het of weet het alsof je al bent waar je wilt zijn.  Creer intenties en ondersteun ze met een krachtige energie. Maar zet ook stappen door jouw gedrag te veranderen. Jouw gedachten, verlangens, intenties, energie en gedrag moeten in overeenstemming met elkaar zijn. Aligned dus. Zo onstaat er balans en rust. Doordat alles een geheel wordt en er geen onderlinge discrepantie meer is.

Thema’s

Ik leer je constant stappen te zetten en vaardigheden te ontwikkelen voor jouw sensitieve lifestyle. Zodat het moeitelozer wordt. De volgende thema’s komen hierbij regelmatig aan bod.

Diepgaande verwerking
Je krijgt kennis over jouw hoogsensitieve brein en leert hoe je er een positieve invloed op uit kunt oefenen met o.a. jouw gedachten. Door deze kennis kun je stress voorkomen dal al tijdig ingrijpen.
Sensorische gevoeligheid
Je leert hoe jouw zintuigen en brein daadwerkelijk anders werken en welke invloed dit op jou en jouw leven heeft.
Omgaan met prikkels
Je leert overprikkeling te herkennen, hoe je het kunt voorkomen en als je al overprikkeld bent, manieren om weer in balans te komen.
Omgaan met emoties
Je krijgt inzicht in jouw emoties en hoe deze te kalmeren. En je leert de achterliggende behoeften herkennen en vervullen.
Type HSP
We gaan onderzoeken of jij ;

  • een Introverte rustzoeker bent
  • een Extraverte Rustzoeker
  • dan al een Introverte Sensationseeker
  • of een Extraverte Sensationseeker
Bewust
Hoe zou het zijn als je jouw sensitieve lifestyle ontwikkelt. Kiest voor zelfzorg, liever en vriendelijker voor jezelf zijn.

Jezelf en jouw behoeftes meer centraal gaat zetten. Zodat je niet meer overprikkeld of over emotioneel hoeft te raken. Dat je meer gelijkmoedig en gelijkmatig mag blijven.

Ik leer je hoe jij je afstemt op jouw innerlijk kompas en gaat luisteren naar jouw intuitie.

Aandachtig
Je leert aandachtig te luisteren naar wat jij Echt wilt en nodig hebt. Je gaat meer voor jezelf kiezen. Je gaat groeien in jouw lichamelijke en geestelijke vitaliteit. En leert deze te behouden en vergroten.
Positief
Je leert de positieve sleutels voor meer levensgeluk kennen. Je ontwikkelt meer veerkracht en gaat open staan voor geluk in jouw leven. Door een andere mindset te ontwikkelen.
Energievreters & energiegevers
We gaan bewust maken wat jou energie kost en energie geeft. Zowel in jouw priveleven als in jouw werk of onderneming.

Je leert technieken die er voor zorgen dat jij mentaal, emotioneel, fysiek maar ook in energie stevig blijft staan.

Jouw gebruikaanwijzing
Je distilleert uit wat je geleerd hebt jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Vervolgens kun je deze delen met anderen, zodat jij je nu echt gezien en gehoord kunt voelen.
Eigenwaarde
Je maakt de kwaliteit van jouw hoogsensitiviteit bewust. Je hebt jouw mogelijkheden helder voor ogen en leert deze bewust in te zetten.

Daarnaast is er aandacht voor jouw waarden als richtlijn voor geluk.

De kracht van gedachten
Je gaat kiezen om krachtige gedachten in te zetten, te focussen op waar jij naar toe wilt. Om jouw leven te veranderen moet je ook jouw gedachten veranderen.

Je krijgt meer levensplezier & energie door jezelf te zijn, je niet langer aan te passen.

Wat zijn jouw resulaten

Je vindt jouw balans 

Je begrijpt hoe hoogsensitiviteit werkt
Je kunt ermee omgaan
Je zelfacceptatie en zelfvertrouwen neemt toe
Je ontwikkelt krachtige gedachten
Je bewaakt jouw grenzen
Je bent vriendelijker voor jezelf
Je veert sneller terug na tegenslagen
Je ervaart meer rust
Je leert jezelf op te laden en te beschermen
Je luistert beter en meer naar jezelf
Je ervaart meer helderheid

Je doorbreekt beperkende overtuigingen & blokkades

Coaching of therapie online of in Leeuwarden dan al een combinatie van beide

Tarieven & vergoedingen

De diepte in 

Je merkt steeds meer dat jouw hoofd niet alle antwoorden in pacht heeft.

Je wilt de connectie met jouw hart ervaren.

Luisteren naar jouw intuitie.

Voor een blijvende transformatie kom je er niet met alleen gesprekken.

Of je nu belemmerende overtuigingen los te laten hebt, blokkades ervaart. Of vaak getriggerd wordt.

Dan al stevig wilt staan, je ruimte innemen af wilt rekenen met energielekken.

Of Next Level wilt gaan.

Ik combineer coachgesprekken altijd met verdiepende werkvormen.

Zoals Voice Dialogue, energiewerk of hypnocoaching

We bespreken samen welke combinatie geschikt voor jou is.

Introductie sessie

Klaar voor de eerste stap

Neem dan contact met me op voor een introductiesessie.

In Leeuwarden dan al online.

Tijdens de sessie wordt duidelijk welke invloed jouw hoogsensitiviteit op jou heeft en hoe jij een duurzame doorbraak kunt bereiken. Je krijgt jouw persoonlijke aandachtspunten helder en we bespreken jouw traject op maat.

Jouw investering is 99 euro.