Bewust hoogsensitief

Jouw persoonlijke HSP zelfzorgmethode

Ik begrijp dat je nu liever de deur niet uit wilt, maar dat je toch behoefte aan ondersteuning hebt,

Het is een moeilijke tijd, jij doet je uiterste best en je vraagt je af wat je nog meer kunt doen. Want aan de corona maatregelen kun jij niets veranderen. Soms voel je frustratie, angst en vraag jij je af hoe je het nog langer vol houdt.

Je blijft maar knokken, worstelen en bikkelen.

Maar juist nu wil ik je uitnodigen om zachter voor jezelf te zijn, Om voor nu maar ook later jouw hoogsensitiviteit volledig te erkennen. En vanuit zelfliefde, jouw eigen ritme te volgen om zo meer veerkracht & energie te creëren. Zodat jij sterker uit deze moeilijke periode komt.

Deze training kun je gewoon thuis volgen, helemaal corana proof en geen extra prikkels van reizen of andere mensen in de wachtruimte. En op een moment dat jou het uitkomt.

Mijn naam is Adriana Visser, als geboren kennisexpert met een ijzersterke intuitie zie ik jouw volle potentie maar ook wat jou nog tegenhoudt. Ik bied jou helderheid & structuur om vooruitgang te boeken en te doorbreken wat jou blokkeert in de omgang met jouw hooggevoeligheid. Zodat jij kunt stoppen met worstelen, meer energie hebt en weet wat jij nodig hebt.

20 jaar specialisme in hoogsensitiviteit heb ik Nu voor jou gebundeld in krachtige trajecten.

De handrem gaat eraf, belemmerende overtuigingen en angsten worden doorbroken. Voortaan laat jij jouw hoogsensitiviteit voor je werken. En zet jij het in als jouw kwaliteit. Je maakt krachtige keuzes voor jouw levensplezier & werkgeluk. 

In maart openen de deuren

Vanaf maart kun je starten met de eerste individuele online training  van De Gelukkige HSP Academie; “Bewust Hoogsensitief”

Inspirerende opdrachten inclusief Email coaching voor jouw persoonlijke balans!

Momenteel geldt een speciale lockdown actie.

Hoelang houd je deze situatie nog vol?

Weinig energie

Je loopt regelmatig leeg en geeft eerder energie aan anderen dan dat je durft te kiezen voor jezelf. Er wordt veel van je gevraagd maar je kunt door de lockdown niet meer goed opladen.

Overprikkeling
Je voelt je vaak overprikkeld, gestresst en moe. Daarnaast zijn je emoties erg heftig. Je stopt ze zoveel mogelijk weg, omdat je niet zeker weet of je het er nu wel bij kunt hebben. 

Onrust

Je bent vaak uit balans en ervaart veel onrust, je vraagt je af hoe je balans en rust kunt vinden en vasthouden. Er komt momenteel zoveel op je af en je weet niet hoe je het nog langer volhoudt.

Hard voor jezelf
Je baalt van jezelf en bent kritisch naar jezelf. Iedereen heeft het moeilijk dus je moet gewoon er harder aan trekken, tanden op elkaar en doorzetten. Diep van binnen weet je dat dit niet de oplossing is.

Ook jij mag voor jezelf kiezen

In deze training leer je bewust om te gaan met jouw hoogsensitiviteit. Je gaat van niet helpende patronen, gedachten en gedrag je richten op wat jou wel steunt. Daarvoor leer je om bewuste keuzes te maken.

De opdrachten stimuleren jou om al denkend en schrijvend tot jouw persoonlijke zelfzorgplan te komen. Daarnaast ontvang je email coaching van mij, zodat je op jouw antwoorden kunt reflecteren en mij vragen kunt stellen.

Waarom ik denk dat jij dat kunt? Ik ben ervaringsdeskundige maar heb jou ook een stevige professionele achtergrond te bieden.

jaar expert hoogsensitiviteit

jaar docent, trainer & coach

jaar therapeut

jaar gelukspsycholoog

Bewust hoogsensitief

Hoe zou het zijn als je jouw sensitieve lifestyle ontwikkelt. Kiest voor zelfzorg, liever en vriendelijker voor jezelf zijn. Nu met de corona crisis, maar ook voor later door jouw hoogsensitiviteit serieus onder ogen te zien.

Jezelf en jouw behoeftes meer centraal gaat zetten. Zodat je niet meer overprikkeld of over emotioneel hoeft te raken. Dat je meer gelijkmoedig en gelijkmatig mag blijven. Ook in deze moeilijke periode mag jij jezelf de ruimte geven om te voelen wat jij nodig hebt.

Ik leer je hoe en jij onderzoekt wat echt bij je past en ook na de corona ben jij voortaan in staat om liever voor jezelf te zijn. 

Jouw lichaam geeft duidelijk aan wat je nodig hebt, je gaat hier meer naar luisteren. Grenzen en behoeftes worden steeds beter voelbaar en vragen om ruimte en invulling.

Als HSP bedrijf je eigenlijk topsport, zelfzorg is dan ook een prioriteit.

De modules

Door ervoor te kiezen om bewust om te gaan met jouw hoogsensitiviteit, ontwikkel je jouw eigen persoonlijke HSP Zelfzorg methode op maat.

Openstellen

Je stelt je nu echt open voor jouw hoogsensitiviteit op een vriendelijke manier.

Fysieke zijn

Je leert wat je nodig hebt om meer ontspannen en sterker te staan. En pakt overprikkeling aan.

Emotioneel

Je vindt en gaat jouw emotioneel balans vinden en beter behouden.

Energetisch

Je leert jouw grenzen te bewaken, los te laten en weer op te laden. En krijgt weer meer energie.

Zelfliefde

Je gaat vriendelijker voor jezelf zijn, naar jezelf kijken en consequent voor jezelf kiezen.

Jouw zelfzorg methode

Je ontwikkelt jouw persoonlijke HSP zelfzorg methode op maat door bewuste keuzes te maken.

Na dit online traject

Ervaar je innerlijke rust

Heb je meer energie

Raak je minder snel overprikkeld

Blijf je emotioneel beter in balans

Weet je beter wat jij nodig hebt

Ben je liever voor je zelf

Ga je beter naar jouw lichaam luisteren

Maak jij bewuste keuzes

Adriana Visser, Premium HSP coach, docent & auteur

Door mijn hoogsensitiviteit heb ik gefloreerd als professional. In mijn trajecten deel ik mijn kennis met jou en zorg ik dat je de stappen zet voor een blijvende transformatie. Ik ben 20 jaar gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en ben 24 jaar coach en docent.

Ook ik had geinvesteerd in mijn persoonlijke groei. Een opleiding op universitair niveau, naast docent, was ik hoofd van de sectie en begeleidde ik stageaires. En andere functies lagen in het verschiet. Ik was financieel onafhankelijk en hoefde er niet over na te denken of ik de rekeningen kon betalen. Maar ik kreeg steeds vaker het gevoel dat ik mijn kwaliteiten onvoldoende in mijn werk kwijt kon. Na een zware bevalling kreeg ik een burn-out en ik raakte alles wat ik professioneel opgebouwd had kwijt, ik kon letterlijk niets meer.

Specifieke HSP begeleiding bestond er in die tijd nog niet, alles wat je van mij leert is dan ook doorleefd. Je krijgt inzicht in jouw hoogsensitiviteit en leert het als kwaliteit in te zetten.  Zodat jij Next Level in jouw geluk gaat. Ikzelf was nooit zo’n goede coach geworden als ik niet over de rand gegaan was.

5 online modules

Je maakt de opdrachten wannneer het jou uitkomt.

~

Beveiligde coachomgeving

Je deelt jouw vragen aan mij in de beveiligde coachomgeving.

k

Email coaching

Even niet video bellen, maar schrijven en lezen, de tijd nemen.

Wil jij gebruik maken van de lockdown actie?

Investeer tijdens de lockdown slechts 99 euro!

neem dan contact Met Adriana Visser op

Heb je nog vragen?

Mail me gerust!

Onderzoek laat zien dat zelfcompassie een sterke bijdrage levert aan geluk. Door balans te brengen in de verschillende emotiesystemen verandert chronische stress in gezonde stress.
Je mag je kwetsbaar opstellen en je hoeft niet perfect te zijn, laat plezier weer toe en geniet!